Občina Petrovac na Mlavi

Statistike projekta
78,8

%

prihranki po izteku pogodbe

Zmanjšanje skupne moči za

165

kW

Stanje pred sklenitvijo pogodbe in zahteve naročnika

Petrovac na Mlavi je mesto v osrednji Srbiji. Javna razsvetljava, ki jo je imela občina je bila zastarela, zato so se odločili za prenovo.

Občina je v ta namen objavila javni razpis za javno-zasebno partnerstvo za prenovo sistemov. Resalta je razpis dobila skupaj s svojim tehničnim partnerjem.
 

Rešitev Resalta

Rešitev, ki smo jo zasnovali v družbi Resalta, je zamenjava 1.521 starih svetilk s 1.426 LED svetilkami in 50 halogenskimi svetilkami.

Resalta bo implementirala tudi nov sistem za vklapljanje in izklapljanje, saj je obstoječi sistem, ki je vključeval 36 podsistemov, že precej zastarel. Nov avtomatski sistem bo zagotavljal tudi višjo energetsko učinkovitost.

Želite videti več?

Prenos naše brošure.

Pravno obvestilo.

Z brezplačnimi e-obvestili vas obveščamo o novostih, povezanih s podjetjem, splošnih informacijah, povezanih s področjem energetike in obnovljivih virov energije in ostalih poslovnih informacijah. Pošiljatelj e-obvestil in upravljavec zbirke osebnih podatkov je Resalta d. o. o., Šlandrova 4b, Ljubljana Slovenija. (v nadaljevanju Resalta) E-obvestila prejemate v skladu z Zakonom o elektronskih komunikacijah na osnovi vaše prijave na prejemanje e-obvestil na Resalta spletnih straneh, sodelovanja v nagradnih igrah, nakupa ali iz drugih pravnih naslovov, s katerimi je bilo dano prostovoljno soglasje. S prijavo na e-obvestila posameznik izrecno soglaša, da »Resalta« obdeluje osebne podatke za namene ciljnega in neposrednega trženja. Resalta lahko prijavljen elektronski naslov obdeluje za lastne potrebe do preklica pisne privolitve oz. do časa, ko podatki ne bodo več služili svojemu namenu, pri čemer za novičarsko listo lahko uporablja zunanji servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku. Posameznik ima skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov pravico, da kadarkoli pisno ali na drug dogovorjen način zahteva, da Resalta osebne podatke trajno ali začasno preneha uporabljati za namene ciljnega in neposrednega trženja, pri čemer bo Resalta v 15 dneh od prejema obvestila ustrezno preprečila uporabo osebnih podatkov za namene ciljnega in neposrednega trženja ter posameznika o tem v nadaljnjih petih dneh pisno ali na drug dogovorjen način obvestil. Navodila za odjavo preko prejetega e-obvestila: V vsakem e-obvestilu je v nogi sporočila objavljena povezava »Odjava«, na katero kliknete in sledite postopku odjave. Elektronski naslov, na katerega prejemate e-obvestila, je shranjen in varovan v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.