Model ESCO

Kako financirati energetski projekt?
 

Poslovni model ESCO podjetjem omogoča, da projekte energetske prenove izvedejo brez vnaprejšnjega vlaganja lastnega kapitala, saj investicijo odplačajo iz ustvarjenih energetskih prihrankov.

Resalta poskrbi za razvoj, načrtovanje in izvajanje projektov, financiranje in upravljanje z energijo ter vzdrževanje. Hkrati pri projektu prevzema tudi vsa tehnična tveganja in odgovornost.

Model ESCO ima številne prednosti:

  • delno ali 100 % financiranje investicije,
  • investicija ni zabeležena v naročnikovih bilancah,
  • zajamčeni prihranki energije,
  • celovita izvedba energetske obnove „na ključ“, ki omogoča, da se naročniki lahko osredotočajo na svojo osnovno dejavnost.
Model ESCO, Resalta
Predhodna analiza, esco, resalta
Predhodna analiza

Zagotavljamo predhodno oceno energetskih sistemov ter podrobne energetske preglede, ki bodo osnova za odločanje glede izboljševanja porabe energije in doseganja učinkovitosti delovanja.

Razvoj energetskih rešitev
Razvoj energetskih rešitev

Zagotavljamo predhodno oceno energetskih sistemov ter podrobne energetske preglede, ki bodo osnova za odločanje glede izboljševanja porabe energije in doseganja učinkovitosti delovanja.

Financiranje
Financiranje

Zagotavljamo delno ali 100-odstotno financiranje energetskih rešitev.

Izvedba
Izvedba

S svojim znanjem in izkušnjami z vodenjem zahtevnih projektov lahko zagotovimo celovit pristop vodenja in izvedbe projektov.

Obratovanje in vzdrževanje
Obratovanje in vzdrževanje

Ponujamo širok spekter storitev za upravljanje in vzdrževanje energetskih sistemov.

Želite videti več?

Prenos naše brošure.

Pravno obvestilo.

Z brezplačnimi e-obvestili vas obveščamo o novostih, povezanih s podjetjem, splošnih informacijah, povezanih s področjem energetike in obnovljivih virov energije in ostalih poslovnih informacijah. Pošiljatelj e-obvestil in upravljavec zbirke osebnih podatkov je Resalta d. o. o., Šlandrova 4b, Ljubljana Slovenija. (v nadaljevanju Resalta) E-obvestila prejemate v skladu z Zakonom o elektronskih komunikacijah na osnovi vaše prijave na prejemanje e-obvestil na Resalta spletnih straneh, sodelovanja v nagradnih igrah, nakupa ali iz drugih pravnih naslovov, s katerimi je bilo dano prostovoljno soglasje. S prijavo na e-obvestila posameznik izrecno soglaša, da »Resalta« obdeluje osebne podatke za namene ciljnega in neposrednega trženja. Resalta lahko prijavljen elektronski naslov obdeluje za lastne potrebe do preklica pisne privolitve oz. do časa, ko podatki ne bodo več služili svojemu namenu, pri čemer za novičarsko listo lahko uporablja zunanji servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku. Posameznik ima skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov pravico, da kadarkoli pisno ali na drug dogovorjen način zahteva, da Resalta osebne podatke trajno ali začasno preneha uporabljati za namene ciljnega in neposrednega trženja, pri čemer bo Resalta v 15 dneh od prejema obvestila ustrezno preprečila uporabo osebnih podatkov za namene ciljnega in neposrednega trženja ter posameznika o tem v nadaljnjih petih dneh pisno ali na drug dogovorjen način obvestil. Navodila za odjavo preko prejetega e-obvestila: V vsakem e-obvestilu je v nogi sporočila objavljena povezava »Odjava«, na katero kliknete in sledite postopku odjave. Elektronski naslov, na katerega prejemate e-obvestila, je shranjen in varovan v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.