Pravno obvestilo

Informacije na tej spletni strani so samo splošne informacije. Informacije zagotavlja podjetje Resalta, d.o.o., in medtem ko si prizadevamo, da bi bile informacije posodobljene in točne, ne dajemo nobenih jamstev kakršne koli vrste, izrecnih ali implicitnih, glede popolnosti, točnosti, zanesljivosti, primernosti ali razpoložljivost v zvezi s spletno stranjo ali informacijami, izdelki, storitvami, ali povezanimi grafikami, ki so na spletni strani za kakršen koli namen. Vsako zanašanje na take informacije je zato izključno vaša odgovornost.

Informacije na spletni strani se ne smejo uporabljati kot nadomestilo za posvetovanje s svetovalci za energetiko, inženiring, financiranje ali drugimi svetovalci. Pred sprejetjem odločitev ali ukrepanjem se posvetujte s svetovalcem podjetja Resalta.

 


Podjetje Resalta, d.o.o., njegova povezana partnerstva ali družbe, partnerji, zastopniki ali zaposleni le-teh v nobenem primeru ne odgovarjajo za nobeno izgubo ali škodo, vključno z, vendar ne omejeno na, neposredno ali posledično izgubo ali škodo ali katero koli izgubo ali škodo, ki izhaja iz izgube podatkov ali dobičkov, do katere pride zaradi uporabe te spletne strani.

Na tej spletni strani so povezave do drugih spletnih strani, ki jih podjetje Resalta, d.o.o., ne upravlja. Nad naravo, vsebino in razpoložljivostjo teh strani nimamo nobenega nadzora. Vključevanje katere koli povezave ne pomeni priporočila ali potrditve stališč, izraženih v njej.
Prizadevamo si, da se spletna stran vzpostavi in deluje gladko. Podjetje Resalta, d.o.o., pa ne prevzema nikakršne odgovornosti in ne odgovarja za to, če spletna stran ni na voljo zaradi tehničnih težav, ki niso pod našim nadzorom.
 

Želite videti več?

Prenos naše brošure.

Pravno obvestilo.

Z brezplačnimi e-obvestili vas obveščamo o novostih, povezanih s podjetjem, splošnih informacijah, povezanih s področjem energetike in obnovljivih virov energije in ostalih poslovnih informacijah. Pošiljatelj e-obvestil in upravljavec zbirke osebnih podatkov je Resalta d. o. o., Šlandrova 4b, Ljubljana Slovenija. (v nadaljevanju Resalta) E-obvestila prejemate v skladu z Zakonom o elektronskih komunikacijah na osnovi vaše prijave na prejemanje e-obvestil na Resalta spletnih straneh, sodelovanja v nagradnih igrah, nakupa ali iz drugih pravnih naslovov, s katerimi je bilo dano prostovoljno soglasje. S prijavo na e-obvestila posameznik izrecno soglaša, da »Resalta« obdeluje osebne podatke za namene ciljnega in neposrednega trženja. Resalta lahko prijavljen elektronski naslov obdeluje za lastne potrebe do preklica pisne privolitve oz. do časa, ko podatki ne bodo več služili svojemu namenu, pri čemer za novičarsko listo lahko uporablja zunanji servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku. Posameznik ima skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov pravico, da kadarkoli pisno ali na drug dogovorjen način zahteva, da Resalta osebne podatke trajno ali začasno preneha uporabljati za namene ciljnega in neposrednega trženja, pri čemer bo Resalta v 15 dneh od prejema obvestila ustrezno preprečila uporabo osebnih podatkov za namene ciljnega in neposrednega trženja ter posameznika o tem v nadaljnjih petih dneh pisno ali na drug dogovorjen način obvestil. Navodila za odjavo preko prejetega e-obvestila: V vsakem e-obvestilu je v nogi sporočila objavljena povezava »Odjava«, na katero kliknete in sledite postopku odjave. Elektronski naslov, na katerega prejemate e-obvestila, je shranjen in varovan v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.