Panoge

Resalta ima odlično ekipo inženirjev z dolgoletnimi in raznolikimi izkušnjami, kar nam omogoča, da se posvetimo različnim izzivom naših naročnikov, ki prihajajo z različnih panog in branž.

Vsaka panoga je drugačna in vsak projekt je edinstven. V nadaljevanju je pregled glavnih panog in branž, znotraj katerih delujemo že vrsto let in imamo poglobljeno razumevanje potreb in izzivov vsake izmed njih. 

Industrijski sektor
Občine in javne institucije
Hotelska in trgovska podjetja
Veliki projekti za toplotno in električno energijo
Veliki projekti za toplotno in električno energijo
Solar Resalta
Sončna energija
Vse
Industrijski sektor
Avtomobilska industrija, Resalta

Avtomobilska industrija

Podjetjem iz avtomobilske industrije Resalta zagotavlja svetovanje in razvoj rešitev za izboljšanje energetske učinkovitosti in obnovljivih virov energije. 

Procesna industrija, Resalta

Procesna industrija

Procesna podjetja so veliki porabniki energije. Resalta zagotavlja svetovanje in razvoj rešitev za izboljšanje energetske učinkovitosti in obnovljivih virov energije.

Prehrambena industrija, Resalta

Prehrambena industrija

Prehrambenim podjetjem Resalta zagotavlja svetovanje in razvoj rešitev za izboljšanje energetske učinkovitosti in obnovljivih virov energije. 

Financing

Financiranje

Resalta poleg celotne zasnove in izvedbe energetskih projektov, zagotavlja tudi financiranje.

Energetski pregled podjetja

Postopek izvedbe in cilji energetskega pregleda.

Občine in javne institucije
Financing

Financiranje

Resalta zagotavlja javnim institucijam financiranje, prevzema pa tudi tveganja na projektu in doseganje energetskih prihrankov.

Domovi za ostarele, Resalta

Domovi za ostarele

Brezhibne in zanesljive energetske rešitve, ki jih implementiramo brez prekinitev delovanja.

Izobraževalne institucije, Resalta

Izobraževalne institucije

S poglobljenim razumevanjem postopkov javnih razpisov in JPZ smo pomagali že številnim javnim naročnikom.

Občine Resalta

Občine

Resalta je zaupanja vreden in zanesljiv partner mest in občin po vsej jugovzhodni Evropi. 

Hoteli in trgovska podjetja

Energetski pregled podjetja

Postopek izvedbe in cilji energetskega pregleda.

Financiranje

Financiranje

Resalta vam lahko zagotovi tudi financiranje projekta energetske obnove po modelu ESCO.

Storitvena podjetja in poslovne stavbe, Resalta, industries

Storitvena podjetja in poslovne stavbe

V poslovnih stavbah in v storitvenih panogah je z optimizacijo energetske učinkovitosti mogoče bistveno zmanjšati stroške, boljši delovni pogoji pa lahko občutno povečajo produktivnost zaposlenih.

Trgovska podjetja, Resalta

Trgovska podjetja

V trgovinah je pomembno, da se kupec odlično počuti in da je nakupovalna izkušnja brezhibna. V Resalti razumemo trgovce, ki iščejo energetsko učinkovite rešitve.

Hoteli in zdravilišča, Resalta

Hoteli in zdravilišča

Resalta razume potrebo hotelov in zdravilišč  po hitrih in zanesljivih energetskih rešitvah. Zato so naše rešitve posebej prilagojene tovrstnim podjetjem.

Veliki projekti za toplotno in električno energijo
Odlagališčni  plin

Odlagališčni plin

Podjetje Resalta pomaga naročnikom z javnega in zasebnega sektorja izkoristiti energetski potencial odlagališč.

Bioplin

Bioplin

Občinam in javnim institucijam pomagamo pri uporabi bioplina kot naravnega stranskega produkta pri čiščenju odplak in odlagališči.

Sončna energija

Sončna energija

Podjetje Resalta razvija, namešča, financira in vzdržuje sisteme sončne energije, vključno z inovativnimi sistemi za sončno energijo v industriji in v javnih institucijah.

Soproizvodnja toplotne in električne energije, Resalta

Soproizvodnja toplotne in električne energije

Današnja tehnologija nam omogoča sočasno proizvodnjo toplotne in električne energije, zahvaljujoč procesu, imenovanem kogeneracija ali soproizvodnja toplotne in električne energije (SPTE). 

Želite videti več?

Prenos naše brošure.

Pravno obvestilo.

Z brezplačnimi e-obvestili vas obveščamo o novostih, povezanih s podjetjem, splošnih informacijah, povezanih s področjem energetike in obnovljivih virov energije in ostalih poslovnih informacijah. Pošiljatelj e-obvestil in upravljavec zbirke osebnih podatkov je Resalta d. o. o., Šlandrova 4b, Ljubljana Slovenija. (v nadaljevanju Resalta) E-obvestila prejemate v skladu z Zakonom o elektronskih komunikacijah na osnovi vaše prijave na prejemanje e-obvestil na Resalta spletnih straneh, sodelovanja v nagradnih igrah, nakupa ali iz drugih pravnih naslovov, s katerimi je bilo dano prostovoljno soglasje. S prijavo na e-obvestila posameznik izrecno soglaša, da »Resalta« obdeluje osebne podatke za namene ciljnega in neposrednega trženja. Resalta lahko prijavljen elektronski naslov obdeluje za lastne potrebe do preklica pisne privolitve oz. do časa, ko podatki ne bodo več služili svojemu namenu, pri čemer za novičarsko listo lahko uporablja zunanji servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku. Posameznik ima skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov pravico, da kadarkoli pisno ali na drug dogovorjen način zahteva, da Resalta osebne podatke trajno ali začasno preneha uporabljati za namene ciljnega in neposrednega trženja, pri čemer bo Resalta v 15 dneh od prejema obvestila ustrezno preprečila uporabo osebnih podatkov za namene ciljnega in neposrednega trženja ter posameznika o tem v nadaljnjih petih dneh pisno ali na drug dogovorjen način obvestil. Navodila za odjavo preko prejetega e-obvestila: V vsakem e-obvestilu je v nogi sporočila objavljena povezava »Odjava«, na katero kliknete in sledite postopku odjave. Elektronski naslov, na katerega prejemate e-obvestila, je shranjen in varovan v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.