O nas

Kdo smo

Resalta je eno od vodilnih neodvisnih podjetij na področju energetskih storitev
in razvoja obnovljivih virov energije na območju JV Evrope. 

Od ustanovitve, leta 2011, smo zabeležili visoko rast, izvedli mnogo projektov in pomagali številnim podjetjem ter javnim institucijam pri zniževanju stroškov energije, izboljšanju energetske učinkovitosti in zmanjševanju ogljičnega odtisa. Tudi v prihodnje bomo povečevali raznolikost in širino naših storitev, da bomo svojim naročnikom lahko dosledno ponujali najučinkovitejše energetske rešitve.

Who we are, Resalta

Poslanstvo

Zagotavljati inovativne, tehnološko napredne in zanesljive energetske rešitve ter projekte, ki močno izboljšujejo energetsko učinkovitost, okoljski odtis in poslovno konkurenčnost naših naročnikov.

 

Našo zavezo potrjujejo naši strokovnjaki, raznolike izkušnje in mnogi uspešno izvedeni projekti.

Prisotnost na trgu

Prisotni smo na 7 trgih Jugovzhodne Evrope in tako lahko naročnikom zagotovimo hitre in kakovostne storitve kjerkoli znotraj regije.

Zakaj izbrati družbo Resalta

Zajamčeni prihranki

Edino resnično merilo uspešnosti projektov, ki jih izvajamo, so prihranki, ki jih dosegajo naši naročniki. V družbi Resalta zagotavljamo prihranke svojim naročnikom ter izpolnjujemo dane zaveze in garancije.

Tehnološka nevtralnost

Nismo odvisni od posameznega proizvajalca opreme ali tehnologije, tako da lahko svojim naročnikom vedno zagotavljamo najboljšo razpoložljivo tehnologijo, ki ustreza njihovim potrebam.

Raznoliko znaje in izkušnje

Našo ekipo sestavljajo uveljavljeni strokovnjaki, ki imajo znanja z različnih strokovnih področij in regionalne izkušnje, zato lahko svojim naročnikom nudimo zelo širok nabor specializiranih energetskih storitev.

Inovacije

Inovacije so ključne pri Resaltinem delu. Naše rešitve so prilagojene vsakemu individualnemu projektu, kjer uporabljamo najnovejše tehnologije in vsa sredstva, ki so nam na voljo, da lahko svojim naročnikom ponudimo najboljše rešitve in premagujemo še tako težke izzive.

Okolju prijazne rešitve

Trajnostnost, zmanjšanje CO2 in zaščita okolja so ključni pri našem delu. Prizadevamo si, da projekti, ki jih razvijemo in ukrepi, ki jih izvedemo, pozitivno vplivajo tudi na širšo skupnost in okolje. 

Neodvisnost

Naša neodvisnost nam omogoča agilno, odzivno in prilagodljivo delovanje, da lahko projekte izpeljemo v kratkem času in z rešitvami po meri naročnika.

Družbeniki

Družbeniki, Resalta

Med našimi družbeniki so vodilna slovenska in mednarodna podjetja ter skladi zasebnega kapitala. 

Energetika Ljubljana European Investment Fund & SID Banka BlackPeak PS logo

Naša ekipa

Ključ našega uspeha so ljudje. Že od vsega začetka je družba Resalta zaposlovala vodilne strokovnjake s posameznih področij.

Znanje in predanost naših zaposlenih, naročnikom zagotavlja kakovostne in zanesljive storitve.

Zaposlitev

Ste dinamični in ambiciozni, dobro delujete v timu in si želite delati na regionalnih  projektih energetske učinkovitosti ter obnovljivih virov energije? Oglejte si naš seznam prostih delovnih mest in nam pošljite življenjepis. Življenjepis nam lahko pošljete tudi, če trenutno ni prostih delovnih mest, z veseljem ga bomo prebrali in se vam oglasili ob kateri od prihodnjih priložnosti.

One file only.
64 MB limit.
Allowed types: pdf, doc, docx, ppt, pptx.
Varovanje osebnih podatkov
Želite videti več?

Prenos naše brošure.

Pravno obvestilo.

Z brezplačnimi e-obvestili vas obveščamo o novostih, povezanih s podjetjem, splošnih informacijah, povezanih s področjem energetike in obnovljivih virov energije in ostalih poslovnih informacijah. Pošiljatelj e-obvestil in upravljavec zbirke osebnih podatkov je Resalta d. o. o., Šlandrova 4b, Ljubljana Slovenija. (v nadaljevanju Resalta) E-obvestila prejemate v skladu z Zakonom o elektronskih komunikacijah na osnovi vaše prijave na prejemanje e-obvestil na Resalta spletnih straneh, sodelovanja v nagradnih igrah, nakupa ali iz drugih pravnih naslovov, s katerimi je bilo dano prostovoljno soglasje. S prijavo na e-obvestila posameznik izrecno soglaša, da »Resalta« obdeluje osebne podatke za namene ciljnega in neposrednega trženja. Resalta lahko prijavljen elektronski naslov obdeluje za lastne potrebe do preklica pisne privolitve oz. do časa, ko podatki ne bodo več služili svojemu namenu, pri čemer za novičarsko listo lahko uporablja zunanji servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku. Posameznik ima skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov pravico, da kadarkoli pisno ali na drug dogovorjen način zahteva, da Resalta osebne podatke trajno ali začasno preneha uporabljati za namene ciljnega in neposrednega trženja, pri čemer bo Resalta v 15 dneh od prejema obvestila ustrezno preprečila uporabo osebnih podatkov za namene ciljnega in neposrednega trženja ter posameznika o tem v nadaljnjih petih dneh pisno ali na drug dogovorjen način obvestil. Navodila za odjavo preko prejetega e-obvestila: V vsakem e-obvestilu je v nogi sporočila objavljena povezava »Odjava«, na katero kliknete in sledite postopku odjave. Elektronski naslov, na katerega prejemate e-obvestila, je shranjen in varovan v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.