Mali Iđoš – Srbija

Statistike projekta

Izpusti ogljikovega dioksida nižji za

180

ton

letno

Povečana učinkovitost in zanesljivost sistemov

Izzivi

  • Občina Mali Iđoš iz Vojvodine v Srbiji je objavila razpis za javno-zasebno partnerstvo, s katerim so iskali zasebnega partnerja za izvedbo energetske prenove več stavb.
  • Resalta je bila izbrana na razpisu zahvaljujoč svojim predhodnim izkušnjam s podobnimi projekti v Srbiji.

Rešitve

Projekt vključuje izgradnjo novih kotlovnic v več objektih v občini, v katerih bo kurilno olje nadomestil zemeljski plin. Stavbe, ki so del projekta, obsegajo tri osnovne šole, osrednjo občinsko stavbo v Malem Iđošu, zdravstveni dom, policijsko postajo in ambulanto. Namestili so plinske kondenzacijske kotle s skupno zmogljivostjo 2,7 MW. Občina Mali Iđoš je tako pridobila energetsko učinkovito ogrevanje, ki temelji na uporabi okolju prijaznejšega vira energije - zemeljskega plina.

Resalta bo v času veljavnosti pogodbe, to je 15 let, skrbela za delovanje in zagotavljala vzdrževanje nameščene opreme.

 

Želite videti več?

Prenos naše brošure.

Pravno obvestilo.

Z brezplačnimi e-obvestili vas obveščamo o novostih, povezanih s podjetjem, splošnih informacijah, povezanih s področjem energetike in obnovljivih virov energije in ostalih poslovnih informacijah. Pošiljatelj e-obvestil in upravljavec zbirke osebnih podatkov je Resalta d. o. o., Šlandrova 4b, Ljubljana Slovenija. (v nadaljevanju Resalta) E-obvestila prejemate v skladu z Zakonom o elektronskih komunikacijah na osnovi vaše prijave na prejemanje e-obvestil na Resalta spletnih straneh, sodelovanja v nagradnih igrah, nakupa ali iz drugih pravnih naslovov, s katerimi je bilo dano prostovoljno soglasje. S prijavo na e-obvestila posameznik izrecno soglaša, da »Resalta« obdeluje osebne podatke za namene ciljnega in neposrednega trženja. Resalta lahko prijavljen elektronski naslov obdeluje za lastne potrebe do preklica pisne privolitve oz. do časa, ko podatki ne bodo več služili svojemu namenu, pri čemer za novičarsko listo lahko uporablja zunanji servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku. Posameznik ima skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov pravico, da kadarkoli pisno ali na drug dogovorjen način zahteva, da Resalta osebne podatke trajno ali začasno preneha uporabljati za namene ciljnega in neposrednega trženja, pri čemer bo Resalta v 15 dneh od prejema obvestila ustrezno preprečila uporabo osebnih podatkov za namene ciljnega in neposrednega trženja ter posameznika o tem v nadaljnjih petih dneh pisno ali na drug dogovorjen način obvestil. Navodila za odjavo preko prejetega e-obvestila: V vsakem e-obvestilu je v nogi sporočila objavljena povezava »Odjava«, na katero kliknete in sledite postopku odjave. Elektronski naslov, na katerega prejemate e-obvestila, je shranjen in varovan v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.