Gorenje - razsvetljava

Statistike projekta

Znižanje porabljene elektrike za razsvetljavo za

66

%

Znižanje emisij CO2 letno za

283

t

Stanje pred sklenitvijo pogodbe in zahteve naročnika

Gorenje je imelo staro in dotrajano razsvetljavo, ki ni več zadoščala standardom in predpisom, zato jo je bilo potrebno zamenjati. Mnoge luči so bile starejše od 20 let.

Naročnik je želel rešitev, ki bo zagotovila ugodne delovne pogoje, skladne z razpisi in prinesla prihranke, a ne bo terjala znatne investicije ob začetku projekta. 
 

Rešitev Resalta

Rekonstrukcija industrijske razsvetljave, ki zajema vgradnjo visoko - učinkovitih Fluo svetilk, vseh elektroinštalacij in inteligentnega sistema upravljanja v šestih industrijskih halah. 

Poleg same tehnične rešitve zagotavljamo tudi prihranke v pogodbeni dobi. Da je temu tako, sistem v celoti tudi vzdržujemo, kar mu omogoča delovanje pri optimalnih pogojih.
 

Želite videti več?

Prenos naše brošure.

Pravno obvestilo.

Z brezplačnimi e-obvestili vas obveščamo o novostih, povezanih s podjetjem, splošnih informacijah, povezanih s področjem energetike in obnovljivih virov energije in ostalih poslovnih informacijah. Pošiljatelj e-obvestil in upravljavec zbirke osebnih podatkov je Resalta d. o. o., Šlandrova 4b, Ljubljana Slovenija. (v nadaljevanju Resalta) E-obvestila prejemate v skladu z Zakonom o elektronskih komunikacijah na osnovi vaše prijave na prejemanje e-obvestil na Resalta spletnih straneh, sodelovanja v nagradnih igrah, nakupa ali iz drugih pravnih naslovov, s katerimi je bilo dano prostovoljno soglasje. S prijavo na e-obvestila posameznik izrecno soglaša, da »Resalta« obdeluje osebne podatke za namene ciljnega in neposrednega trženja. Resalta lahko prijavljen elektronski naslov obdeluje za lastne potrebe do preklica pisne privolitve oz. do časa, ko podatki ne bodo več služili svojemu namenu, pri čemer za novičarsko listo lahko uporablja zunanji servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku. Posameznik ima skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov pravico, da kadarkoli pisno ali na drug dogovorjen način zahteva, da Resalta osebne podatke trajno ali začasno preneha uporabljati za namene ciljnega in neposrednega trženja, pri čemer bo Resalta v 15 dneh od prejema obvestila ustrezno preprečila uporabo osebnih podatkov za namene ciljnega in neposrednega trženja ter posameznika o tem v nadaljnjih petih dneh pisno ali na drug dogovorjen način obvestil. Navodila za odjavo preko prejetega e-obvestila: V vsakem e-obvestilu je v nogi sporočila objavljena povezava »Odjava«, na katero kliknete in sledite postopku odjave. Elektronski naslov, na katerega prejemate e-obvestila, je shranjen in varovan v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.