Uspešen zaključek projekta med družbo Resalta in Mercator

Družba Resalta in Mercator sta v zadnjih 60 mesecih združila moči pri izvedbi energetskega projekta v podjetju Roda Novi Sad, kjer smo v skladu z najvišjimi standardi in našim modelom ESCO namestili najsodobnejši 1600 kW plinski kotel ter ostale podporne sheme.

Od podpisa pogodbe leta 2016 naše partnestvo predstavlja primer dolgoročnega uspeha v sektorju energetskih storitev. Resalta je projekt zasnovala, financirala, izvajala, upravljala in vzdrževala v celotnem pogodbenem obdobju. Poleg tega je inovativni plinski kotel omogočil izjemne prihranke energije, znatno zmanjšanje stroškov in okoljskega odtisa.

Uspešen zaključek tega projekta je dokaz močne sinergije med podjetjem Resalta in družbo Mercator. Ekipi Mercatorja se iskreno zahvaljujemo za neomajno zaupanje in predanost v teh 60 mesecih. Zato se veselimo novih sodelovanj, kjer bomo lahko še naprej spodbujali energetsko učinkovitost in dekarbonizacijo.

Spremljajte naše projekte.

Naročite se na naše e-novice.

Pravno obvestilo.

Z brezplačnimi e-obvestili vas obveščamo o novostih, povezanih s podjetjem, splošnih informacijah, povezanih s področjem energetike in obnovljivih virov energije in ostalih poslovnih informacijah. Pošiljatelj e-obvestil in upravljavec zbirke osebnih podatkov je Resalta d. o. o., Šlandrova 4b, Ljubljana Slovenija. (v nadaljevanju Resalta) E-obvestila prejemate v skladu z Zakonom o elektronskih komunikacijah na osnovi vaše prijave na prejemanje e-obvestil na Resalta spletnih straneh, sodelovanja v nagradnih igrah, nakupa ali iz drugih pravnih naslovov, s katerimi je bilo dano prostovoljno soglasje. S prijavo na e-obvestila posameznik izrecno soglaša, da »Resalta« obdeluje osebne podatke za namene ciljnega in neposrednega trženja. Resalta lahko prijavljen elektronski naslov obdeluje za lastne potrebe do preklica pisne privolitve oz. do časa, ko podatki ne bodo več služili svojemu namenu, pri čemer za novičarsko listo lahko uporablja zunanji servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku. Posameznik ima skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov pravico, da kadarkoli pisno ali na drug dogovorjen način zahteva, da Resalta osebne podatke trajno ali začasno preneha uporabljati za namene ciljnega in neposrednega trženja, pri čemer bo Resalta v 15 dneh od prejema obvestila ustrezno preprečila uporabo osebnih podatkov za namene ciljnega in neposrednega trženja ter posameznika o tem v nadaljnjih petih dneh pisno ali na drug dogovorjen način obvestil. Navodila za odjavo preko prejetega e-obvestila: V vsakem e-obvestilu je v nogi sporočila objavljena povezava »Odjava«, na katero kliknete in sledite postopku odjave. Elektronski naslov, na katerega prejemate e-obvestila, je shranjen in varovan v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.