Partnerstvo s podjetjem J. Christof E&P Services SRL po poslovnem modelu Solar as a Rent

Vodilna družba energetskih storitev Resalta je sklenila dolgoročno partnerstvo s podjetjem J. Christof E&P Services SRL, ki predstavlja največjega ponudnika storitev za kompleksne cevne sisteme v jugovzhodni Evropi.

Na streho njihovega podjetja v Prahovi v Romuniji bomo namestili sončno elektrarno s 161,07 kWp in jim dobavljali zeleno električno energijo po fiksni ceni najemnine. V naslednjih sedmih letih naj bi sončna elektrarna proizvedla povprečno 180 MWh/leto, kar bo pripomoglo k izravnavi emisij ogljika in prispevalo k bolj trajnostni prihodnosti.

Naše medsebojno sodelovanje temelji na inovativnem poslovnem modelu Solar as a Rent, ki podjetjem, kot je Christof E&P Services, omogoča, da izkoristijo obnovljive vire energije brez začetnih naložb. Medtem ko podjetje Resalta s celovito energetsko rešitvijo podpira njihova trajnostna prizadevanja pri uresničevanju ciljev zelenega prehoda.

Spremljajte naše projekte.

Naročite se na naše e-novice.

Pravno obvestilo.

Z brezplačnimi e-obvestili vas obveščamo o novostih, povezanih s podjetjem, splošnih informacijah, povezanih s področjem energetike in obnovljivih virov energije in ostalih poslovnih informacijah. Pošiljatelj e-obvestil in upravljavec zbirke osebnih podatkov je Resalta d. o. o., Šlandrova 4b, Ljubljana Slovenija. (v nadaljevanju Resalta) E-obvestila prejemate v skladu z Zakonom o elektronskih komunikacijah na osnovi vaše prijave na prejemanje e-obvestil na Resalta spletnih straneh, sodelovanja v nagradnih igrah, nakupa ali iz drugih pravnih naslovov, s katerimi je bilo dano prostovoljno soglasje. S prijavo na e-obvestila posameznik izrecno soglaša, da »Resalta« obdeluje osebne podatke za namene ciljnega in neposrednega trženja. Resalta lahko prijavljen elektronski naslov obdeluje za lastne potrebe do preklica pisne privolitve oz. do časa, ko podatki ne bodo več služili svojemu namenu, pri čemer za novičarsko listo lahko uporablja zunanji servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku. Posameznik ima skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov pravico, da kadarkoli pisno ali na drug dogovorjen način zahteva, da Resalta osebne podatke trajno ali začasno preneha uporabljati za namene ciljnega in neposrednega trženja, pri čemer bo Resalta v 15 dneh od prejema obvestila ustrezno preprečila uporabo osebnih podatkov za namene ciljnega in neposrednega trženja ter posameznika o tem v nadaljnjih petih dneh pisno ali na drug dogovorjen način obvestil. Navodila za odjavo preko prejetega e-obvestila: V vsakem e-obvestilu je v nogi sporočila objavljena povezava »Odjava«, na katero kliknete in sledite postopku odjave. Elektronski naslov, na katerega prejemate e-obvestila, je shranjen in varovan v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.