Resalta zaključila projekt hlajenja v bolgarskem podjetju Ruvela

Resalta je zaključila še en projekt v Bolgariji, in sicer v sodelovanju z distributerjem živil Ruvelo. Ruvela je družinsko podjetje iz Sofije, ki trguje z manjšimi proizvajalci mlečnih izdelkov in dobavlja večjim trgovskim verigam. Zaradi porasta poslovanja so se njihove skladiščne potrebe povečale na približno 350m2, kar pa je povečalo tudi potrebe po hlajenju,

V Resalti smo zagotovili rešitev, ki je vključevala namestitev treh novih hladilnih enot s sistemi ponovne uporabe odpadne toplote. Omenjene enote pokrivajo en skladiščni prostor s srednjo temperaturo in dve hladilnici z nizkimi temperaturami. Vsi sistemi so povsem avtomatizirani na podlagi večfunkcijskih krmilnikov z mikroprocesorji, omogočajo pa tudi spletno spremljanje. Nameščene enote so izjemno učinkovite, zato se bo specifična poraba električne energije znižala za 15%. Sistem ponovne uporabe odpadne toplote bo zagotovil letni prihranek električne energije v višini 44 MWh.

Povečane zmogljivosti shranjevanja v hladilnicah bodo naročniku omogočile načrtovano širitev, hkrati pa se bodo emisije C02 znižale za 85 ton letno.

Spremljajte naše projekte.

Naročite se na naše e-novice.

Pravno obvestilo.

Z brezplačnimi e-obvestili vas obveščamo o novostih, povezanih s podjetjem, splošnih informacijah, povezanih s področjem energetike in obnovljivih virov energije in ostalih poslovnih informacijah. Pošiljatelj e-obvestil in upravljavec zbirke osebnih podatkov je Resalta d. o. o., Šlandrova 4b, Ljubljana Slovenija. (v nadaljevanju Resalta) E-obvestila prejemate v skladu z Zakonom o elektronskih komunikacijah na osnovi vaše prijave na prejemanje e-obvestil na Resalta spletnih straneh, sodelovanja v nagradnih igrah, nakupa ali iz drugih pravnih naslovov, s katerimi je bilo dano prostovoljno soglasje. S prijavo na e-obvestila posameznik izrecno soglaša, da »Resalta« obdeluje osebne podatke za namene ciljnega in neposrednega trženja. Resalta lahko prijavljen elektronski naslov obdeluje za lastne potrebe do preklica pisne privolitve oz. do časa, ko podatki ne bodo več služili svojemu namenu, pri čemer za novičarsko listo lahko uporablja zunanji servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku. Posameznik ima skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov pravico, da kadarkoli pisno ali na drug dogovorjen način zahteva, da Resalta osebne podatke trajno ali začasno preneha uporabljati za namene ciljnega in neposrednega trženja, pri čemer bo Resalta v 15 dneh od prejema obvestila ustrezno preprečila uporabo osebnih podatkov za namene ciljnega in neposrednega trženja ter posameznika o tem v nadaljnjih petih dneh pisno ali na drug dogovorjen način obvestil. Navodila za odjavo preko prejetega e-obvestila: V vsakem e-obvestilu je v nogi sporočila objavljena povezava »Odjava«, na katero kliknete in sledite postopku odjave. Elektronski naslov, na katerega prejemate e-obvestila, je shranjen in varovan v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.