Resalta je prevzela upravljanje ultrafiltracijskega sistema velenjskega bazena

Vodilna energetska družba Resalta je prevzela v upravljanje ultrafiltracijski sistem pokritega mestnega kopališča Velenje. Tako smo postali odgovorni za izvedbo ustrezne kakovosti bazenske vode.

Do leta 2022 je naša ekipa skupaj s strokovnjaki za bazene Velenje in ponudnikom rešitve dosegla 100 % (polne ocene) za odvzete vzorce bazenske vode. To je po besedah velenjskih strokovnjakov omogočilo uporabo sodobne opreme v povezavi s predanim trudom ekipe Resalta. Večjo kakovost vode pa so pohvalili tudi profesionalni plavalci, ki so izpostavili zmanjšanje vsebnost klora – še vedno pa dosegajo 100-odstotno skladnost z zahtevami glede kakovosti vode.

Pokrit bazen v občini Velenje predstavlja še dodaten primer, kako strateško naravnano podjetje Resalta izboljšuje poslovanje partnerjev s svojimi inovativnimi pristopi na področju energetskih rešitev.

Spremljajte naše projekte.

Naročite se na naše e-novice.

Pravno obvestilo.

Z brezplačnimi e-obvestili vas obveščamo o novostih, povezanih s podjetjem, splošnih informacijah, povezanih s področjem energetike in obnovljivih virov energije in ostalih poslovnih informacijah. Pošiljatelj e-obvestil in upravljavec zbirke osebnih podatkov je Resalta d. o. o., Šlandrova 4b, Ljubljana Slovenija. (v nadaljevanju Resalta) E-obvestila prejemate v skladu z Zakonom o elektronskih komunikacijah na osnovi vaše prijave na prejemanje e-obvestil na Resalta spletnih straneh, sodelovanja v nagradnih igrah, nakupa ali iz drugih pravnih naslovov, s katerimi je bilo dano prostovoljno soglasje. S prijavo na e-obvestila posameznik izrecno soglaša, da »Resalta« obdeluje osebne podatke za namene ciljnega in neposrednega trženja. Resalta lahko prijavljen elektronski naslov obdeluje za lastne potrebe do preklica pisne privolitve oz. do časa, ko podatki ne bodo več služili svojemu namenu, pri čemer za novičarsko listo lahko uporablja zunanji servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku. Posameznik ima skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov pravico, da kadarkoli pisno ali na drug dogovorjen način zahteva, da Resalta osebne podatke trajno ali začasno preneha uporabljati za namene ciljnega in neposrednega trženja, pri čemer bo Resalta v 15 dneh od prejema obvestila ustrezno preprečila uporabo osebnih podatkov za namene ciljnega in neposrednega trženja ter posameznika o tem v nadaljnjih petih dneh pisno ali na drug dogovorjen način obvestil. Navodila za odjavo preko prejetega e-obvestila: V vsakem e-obvestilu je v nogi sporočila objavljena povezava »Odjava«, na katero kliknete in sledite postopku odjave. Elektronski naslov, na katerega prejemate e-obvestila, je shranjen in varovan v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.