Podjetje GGE je postalo Resalta

Podjetje GGE je že več let predan partner za celovite energetske storitve, ki stremi k izboljšanju energetske učinkovitosti in razvoju obnovljivih virov energije po celotni regiji JV Evrope. Izvedli smo številne projekte za javne institucije, industrijska in komercialna podjetja, sodelovali z uglednimi finančnimi in vladnimi ustanovami ter nevladnimi organizacijami.

Naše poslanstvo je razvijati obnovljive vire energije in zagotavljati energetsko učinkovite rešitve. Poslanstvu smo sledili vse od ustanovitve in prav to ostaja tudi naše osrednje vodilo v prihodnje. 

V sklopu rasti in razvoja podjetja, vstopov na nove trge in širitve naših storitev smo se v podjetju odločili za razvoj nove blagovne znamke. Nova znamka bo bolj enotno in celostno podpirala naše delovanje in odražala to, v kar se je podjetje razvilo.

Ime GGE je akronim treh ustanovnih podjetij: Gorenja, Geoplina in Energetike Ljubljana. Ker se je lastniška struktura spremenila, podjetje pa je preraslo meje slovenskega prostora in preseglo okvirje obstoječe znamke, je bil čas za spremembo. 

Naše novo ime je Resalta. 

Resalta predstavlja našo rezultatsko naravnano držo, rezultate, ki jih želimo zagotavljati naročnikom, partnerjem, lastnikom in seveda tudi zaposlenim. Nov logotip in nova identiteta znamke odražata tudi našo zavezanost trajnosti in usmerjenosti v obnovljive vire energije.

Tudi v prihodnje se bomo osredotočali na doseganje energetskih ciljev naših naročnikov in strmeli k odličnim partnerskim odnosom in sodelovanju.

Spremljajte naše projekte.

Naročite se na naše e-novice.

Pravno obvestilo.

Z brezplačnimi e-obvestili vas obveščamo o novostih, povezanih s podjetjem, splošnih informacijah, povezanih s področjem energetike in obnovljivih virov energije in ostalih poslovnih informacijah. Pošiljatelj e-obvestil in upravljavec zbirke osebnih podatkov je Resalta d. o. o., Šlandrova 4b, Ljubljana Slovenija. (v nadaljevanju Resalta) E-obvestila prejemate v skladu z Zakonom o elektronskih komunikacijah na osnovi vaše prijave na prejemanje e-obvestil na Resalta spletnih straneh, sodelovanja v nagradnih igrah, nakupa ali iz drugih pravnih naslovov, s katerimi je bilo dano prostovoljno soglasje. S prijavo na e-obvestila posameznik izrecno soglaša, da »Resalta« obdeluje osebne podatke za namene ciljnega in neposrednega trženja. Resalta lahko prijavljen elektronski naslov obdeluje za lastne potrebe do preklica pisne privolitve oz. do časa, ko podatki ne bodo več služili svojemu namenu, pri čemer za novičarsko listo lahko uporablja zunanji servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku. Posameznik ima skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov pravico, da kadarkoli pisno ali na drug dogovorjen način zahteva, da Resalta osebne podatke trajno ali začasno preneha uporabljati za namene ciljnega in neposrednega trženja, pri čemer bo Resalta v 15 dneh od prejema obvestila ustrezno preprečila uporabo osebnih podatkov za namene ciljnega in neposrednega trženja ter posameznika o tem v nadaljnjih petih dneh pisno ali na drug dogovorjen način obvestil. Navodila za odjavo preko prejetega e-obvestila: V vsakem e-obvestilu je v nogi sporočila objavljena povezava »Odjava«, na katero kliknete in sledite postopku odjave. Elektronski naslov, na katerega prejemate e-obvestila, je shranjen in varovan v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.