Dogodek ob predstavitvi nove blagovne znamke Resalta

Po letih uspešnega sodelovanja z naročniki iz javnega in privatnega sektorja na področju energetske učinkovitosti in razvoja projektov obnovljivih virov energije, se je podjetje GGE preimenovalo v Resalto.

Podjetje je v skladu s smelimi razvojnimi načrti za prihodnja leta, rastjo in vstopom na nove trge, prepoznalo potrebo po novi blagovni znamki, ki bo novo zastavljeno strategijo podpirala in enotno, po vseh trgih, predstavljala podjetja v skupini.

Novo ime - Resalta - predstavlja sinonim za visoke rezultate, ki jih podjetje vsakič znova dostavlja svojim partnerjem. Nov logotip in podoba pa odražata zavezo k trajnostnim in zelenim rešitvam. Ekipa, poslanstvo in poslovanje podjetja tudi v prihodnje ostajajo nespremenjeni.

Da bi skupaj z naročniki, partnerji in prijatelji podjetja pozdravili in proslavili novo blagovno znamko, je podjetje Resalta pripravilo dogodek na Ljubljanskem gradu. Med gosti so bili predsedniki uprav vodilnih slovenskih podjetij, dolgoletni partnerji, župani in predstavniki občin, finančnih institucij in mnogi drugi, ki so skozi leta spremljali in sodelovali pri uspešnem razvoju podjetja.   

Direktor Resalte, Luka Komazec, je v svojem govoru omenil tudi razvoj podjetja – podjetje je začelo kot majhen start-up s 3 zaposlenimi in skozi leta, z jasno začrtano strategijo in trdim delom, preraslo v regijsko podjetje, kot je Resalta danes.

»Danes podjetje zaposluje preko 60 posameznikov in ima referenčne projekte praktično od 'Vardara pa do Triglava' in to je tudi točka, ko je potrebno narediti novi pomemben korak naprej in zakoličiti nov mejnik. Vse to so bili razlogi, ki so doprinesli k odločitvi, da skupina potrebuje novo, enotno ime in znamko, ki bo podpirala naše ambicije, da postanemo vodilni ponudnik na področju energetske učinkovitosti in obnovljivih virov energije v regiji JV Evrope.«

Direktor Komazec je kratko predstavil tudi ambiciozne načrte podjetja za prihodnost – Reslata bo poleg obstoječe zavezanost k dvigovanju energetske učinkovitosti in razvoju obnovljivih virov energije, širila svoje storitve tudi na nova področja, vstopala na nove trge in močno razširila svoj portfolio projektov obnovljivih virov energije.

Spremljajte naše projekte.

Naročite se na naše e-novice.

Pravno obvestilo.

Z brezplačnimi e-obvestili vas obveščamo o novostih, povezanih s podjetjem, splošnih informacijah, povezanih s področjem energetike in obnovljivih virov energije in ostalih poslovnih informacijah. Pošiljatelj e-obvestil in upravljavec zbirke osebnih podatkov je Resalta d. o. o., Šlandrova 4b, Ljubljana Slovenija. (v nadaljevanju Resalta) E-obvestila prejemate v skladu z Zakonom o elektronskih komunikacijah na osnovi vaše prijave na prejemanje e-obvestil na Resalta spletnih straneh, sodelovanja v nagradnih igrah, nakupa ali iz drugih pravnih naslovov, s katerimi je bilo dano prostovoljno soglasje. S prijavo na e-obvestila posameznik izrecno soglaša, da »Resalta« obdeluje osebne podatke za namene ciljnega in neposrednega trženja. Resalta lahko prijavljen elektronski naslov obdeluje za lastne potrebe do preklica pisne privolitve oz. do časa, ko podatki ne bodo več služili svojemu namenu, pri čemer za novičarsko listo lahko uporablja zunanji servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku. Posameznik ima skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov pravico, da kadarkoli pisno ali na drug dogovorjen način zahteva, da Resalta osebne podatke trajno ali začasno preneha uporabljati za namene ciljnega in neposrednega trženja, pri čemer bo Resalta v 15 dneh od prejema obvestila ustrezno preprečila uporabo osebnih podatkov za namene ciljnega in neposrednega trženja ter posameznika o tem v nadaljnjih petih dneh pisno ali na drug dogovorjen način obvestil. Navodila za odjavo preko prejetega e-obvestila: V vsakem e-obvestilu je v nogi sporočila objavljena povezava »Odjava«, na katero kliknete in sledite postopku odjave. Elektronski naslov, na katerega prejemate e-obvestila, je shranjen in varovan v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.