Nadaljevanje uspešnega partnestva z multinacionalnim podjetjem Intra Lighting

Resalta nadaljuje partnerstvo z družbo Intra lighting, ki uspešno posluje na štirih kontinentnih in več kot štiridesetih državah znotraj dejavnosti arhitekturne razsvetljave. V skupnem projektu bo Resalta zgradila 350 kWp sončno PV elektrarno za Intra lighting na njenem sedežu v Šempetru pri Gorici. Z novo postavljeno sončno elektrarno bo podjetje proizvedlo 436,4 MWh energije na leto in zmanjšalo svoj ogličnji odtis za 214 ton CO2.

Vodilna energetska družba Resalta se s podjetjem Intra lighting loteva že tretjega skupnega projekta. Po dveh sončnih elektrarnah 49,82 kWp in 168,965 kWp v letu 2012 bomo izvedli tudi postavitev 350 kWp velike sončne elektrarne. V podjetju smo tako še posebej ponosni, da lahko sodelujemo z najboljšimi podjetji v CEE in še naprej spodbujamo trajnostne energetske prakse v Sloveniji.

Spremljajte naše projekte.

Naročite se na naše e-novice.

Pravno obvestilo.

Z brezplačnimi e-obvestili vas obveščamo o novostih, povezanih s podjetjem, splošnih informacijah, povezanih s področjem energetike in obnovljivih virov energije in ostalih poslovnih informacijah. Pošiljatelj e-obvestil in upravljavec zbirke osebnih podatkov je Resalta d. o. o., Šlandrova 4b, Ljubljana Slovenija. (v nadaljevanju Resalta) E-obvestila prejemate v skladu z Zakonom o elektronskih komunikacijah na osnovi vaše prijave na prejemanje e-obvestil na Resalta spletnih straneh, sodelovanja v nagradnih igrah, nakupa ali iz drugih pravnih naslovov, s katerimi je bilo dano prostovoljno soglasje. S prijavo na e-obvestila posameznik izrecno soglaša, da »Resalta« obdeluje osebne podatke za namene ciljnega in neposrednega trženja. Resalta lahko prijavljen elektronski naslov obdeluje za lastne potrebe do preklica pisne privolitve oz. do časa, ko podatki ne bodo več služili svojemu namenu, pri čemer za novičarsko listo lahko uporablja zunanji servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku. Posameznik ima skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov pravico, da kadarkoli pisno ali na drug dogovorjen način zahteva, da Resalta osebne podatke trajno ali začasno preneha uporabljati za namene ciljnega in neposrednega trženja, pri čemer bo Resalta v 15 dneh od prejema obvestila ustrezno preprečila uporabo osebnih podatkov za namene ciljnega in neposrednega trženja ter posameznika o tem v nadaljnjih petih dneh pisno ali na drug dogovorjen način obvestil. Navodila za odjavo preko prejetega e-obvestila: V vsakem e-obvestilu je v nogi sporočila objavljena povezava »Odjava«, na katero kliknete in sledite postopku odjave. Elektronski naslov, na katerega prejemate e-obvestila, je shranjen in varovan v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.