Partnerstvo z družbo Avto Kočevje pri postavitvi sončne elektrarne

Podjetje Resalta je podpisalo pogodbo z družbo Avto Kočevje za izgradnjo sončne elektrarne v velikosti 999 kWp. Sončna elektrarna bo letno proizvedla 1000 MWh električne energije in znižala emisije ogljika za 492 ton na leto.

Ugledno podjetje Avto Kočevje posluje na mednarodnih trgih in ima 70 letno tradicijo uspešnega poslovanja v zahtevnem sektorju logistike ter transporta. Poslanstvo podjetja je izpolnjevati zahteve in pričakovanja strank ter njihovih zaposlenih. Za doseganje ciljev širšega družbenega okolja, posebej pa ogljične nevtralnosti, se je podjetje Avto Kočevje odločilo za poslovno partnerstvo z Resalto, ki ji bo pomagala pri zeleni transformaciji ter doseganju ciljev podnebne nevtralnosti.

Sodelovanje z uspešno družbo Avto Kočevje predstavlja še en dokaz, da Resalta čedalje bolj gradi zaupanje med poslovnimi partnerji in spodbuja trajnostne energetske prakse na številnih trgih v CEE regiji.

Spremljajte naše projekte.

Naročite se na naše e-novice.

Pravno obvestilo.

Z brezplačnimi e-obvestili vas obveščamo o novostih, povezanih s podjetjem, splošnih informacijah, povezanih s področjem energetike in obnovljivih virov energije in ostalih poslovnih informacijah. Pošiljatelj e-obvestil in upravljavec zbirke osebnih podatkov je Resalta d. o. o., Šlandrova 4b, Ljubljana Slovenija. (v nadaljevanju Resalta) E-obvestila prejemate v skladu z Zakonom o elektronskih komunikacijah na osnovi vaše prijave na prejemanje e-obvestil na Resalta spletnih straneh, sodelovanja v nagradnih igrah, nakupa ali iz drugih pravnih naslovov, s katerimi je bilo dano prostovoljno soglasje. S prijavo na e-obvestila posameznik izrecno soglaša, da »Resalta« obdeluje osebne podatke za namene ciljnega in neposrednega trženja. Resalta lahko prijavljen elektronski naslov obdeluje za lastne potrebe do preklica pisne privolitve oz. do časa, ko podatki ne bodo več služili svojemu namenu, pri čemer za novičarsko listo lahko uporablja zunanji servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku. Posameznik ima skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov pravico, da kadarkoli pisno ali na drug dogovorjen način zahteva, da Resalta osebne podatke trajno ali začasno preneha uporabljati za namene ciljnega in neposrednega trženja, pri čemer bo Resalta v 15 dneh od prejema obvestila ustrezno preprečila uporabo osebnih podatkov za namene ciljnega in neposrednega trženja ter posameznika o tem v nadaljnjih petih dneh pisno ali na drug dogovorjen način obvestil. Navodila za odjavo preko prejetega e-obvestila: V vsakem e-obvestilu je v nogi sporočila objavljena povezava »Odjava«, na katero kliknete in sledite postopku odjave. Elektronski naslov, na katerega prejemate e-obvestila, je shranjen in varovan v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.