San Simon Resort

Statistike projekta

Letni prihranki energije:

700

MWh

Znižanje stroškov ogrevanja za

50

%

Stanje pred sklenitvijo pogodbe in zahteve naročnika

San Simon Resort se nahaja v Izoli na slovenski obali. Naročnik je kot vir energije za ogrevanje stavbe in sanitarne vode uporabljal drago kurilno olje.

Cilj naročnika je bil zmanjšanje stroškov energije, postati energetsko učinkovitejši in okolju prijazen.
 

Rešitev Resalta

Kot stroškovno najučinkovitejši vir energije za ogrevanje so bile izbrane toplotne črpalke – vgradnja 3 × 150-kW zunanjih toplotnih črpalk v bližini kotlovnice za ogrevanje stavbe in sanitarne vode ter 2 × 16-kW toplotnih črpalki za sanitarno vodo v wellnessu.

Obstoječi kotel je bil delno rekonstruiran in bo služil kot podpora ob priložnostih povečanih potreb. 
 

Želite videti več?

Prenos naše brošure.

Pravno obvestilo.

Z brezplačnimi e-obvestili vas obveščamo o novostih, povezanih s podjetjem, splošnih informacijah, povezanih s področjem energetike in obnovljivih virov energije in ostalih poslovnih informacijah. Pošiljatelj e-obvestil in upravljavec zbirke osebnih podatkov je Resalta d. o. o., Šlandrova 4b, Ljubljana Slovenija. (v nadaljevanju Resalta) E-obvestila prejemate v skladu z Zakonom o elektronskih komunikacijah na osnovi vaše prijave na prejemanje e-obvestil na Resalta spletnih straneh, sodelovanja v nagradnih igrah, nakupa ali iz drugih pravnih naslovov, s katerimi je bilo dano prostovoljno soglasje. S prijavo na e-obvestila posameznik izrecno soglaša, da »Resalta« obdeluje osebne podatke za namene ciljnega in neposrednega trženja. Resalta lahko prijavljen elektronski naslov obdeluje za lastne potrebe do preklica pisne privolitve oz. do časa, ko podatki ne bodo več služili svojemu namenu, pri čemer za novičarsko listo lahko uporablja zunanji servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku. Posameznik ima skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov pravico, da kadarkoli pisno ali na drug dogovorjen način zahteva, da Resalta osebne podatke trajno ali začasno preneha uporabljati za namene ciljnega in neposrednega trženja, pri čemer bo Resalta v 15 dneh od prejema obvestila ustrezno preprečila uporabo osebnih podatkov za namene ciljnega in neposrednega trženja ter posameznika o tem v nadaljnjih petih dneh pisno ali na drug dogovorjen način obvestil. Navodila za odjavo preko prejetega e-obvestila: V vsakem e-obvestilu je v nogi sporočila objavljena povezava »Odjava«, na katero kliknete in sledite postopku odjave. Elektronski naslov, na katerega prejemate e-obvestila, je shranjen in varovan v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.