Hotel Putnik

Statistike projekta

Znižanje  emisij CO

Visoko energetsko očinkovit sistem  za ogrevanje hotela in pripadajočih objektov

Stanje pred sklenitvijo pogodbe in zahteve naročnika

Hotel Putnik na Kopaoniku, najbolj priljubljeni zimski turistični destinaciji v Srbiji, je dobil nove lastnike, ki so se odločili za celovito prenovo hotela.

S prenovo hotela so želeli izboljšati ponudbo in kakovost bivanja gostov. Naročnik  je iskal izkušeno energetsko  podjetje, ki ima izkušnje na področju hotelirstva.
 

Rešitev Resalta

Resalta bo zasnovala rešitev, s katero bo hotel Putnik prešel iz kotlov na olje na biomasne kotle.

Vgradila bo dva kotla s skupno močjo 720 kW in sistem za dobavo ter odmerjanje lesnih sekancev in tako hotelu zagotovila toplotno energijo iz obnovljivih virov.

Lesna biomasa, ki jo bo hotel uporabljal bo zagotovljena lokalno.
 

Želite videti več?

Prenos naše brošure.

Pravno obvestilo.

Z brezplačnimi e-obvestili vas obveščamo o novostih, povezanih s podjetjem, splošnih informacijah, povezanih s področjem energetike in obnovljivih virov energije in ostalih poslovnih informacijah. Pošiljatelj e-obvestil in upravljavec zbirke osebnih podatkov je Resalta d. o. o., Šlandrova 4b, Ljubljana Slovenija. (v nadaljevanju Resalta) E-obvestila prejemate v skladu z Zakonom o elektronskih komunikacijah na osnovi vaše prijave na prejemanje e-obvestil na Resalta spletnih straneh, sodelovanja v nagradnih igrah, nakupa ali iz drugih pravnih naslovov, s katerimi je bilo dano prostovoljno soglasje. S prijavo na e-obvestila posameznik izrecno soglaša, da »Resalta« obdeluje osebne podatke za namene ciljnega in neposrednega trženja. Resalta lahko prijavljen elektronski naslov obdeluje za lastne potrebe do preklica pisne privolitve oz. do časa, ko podatki ne bodo več služili svojemu namenu, pri čemer za novičarsko listo lahko uporablja zunanji servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku. Posameznik ima skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov pravico, da kadarkoli pisno ali na drug dogovorjen način zahteva, da Resalta osebne podatke trajno ali začasno preneha uporabljati za namene ciljnega in neposrednega trženja, pri čemer bo Resalta v 15 dneh od prejema obvestila ustrezno preprečila uporabo osebnih podatkov za namene ciljnega in neposrednega trženja ter posameznika o tem v nadaljnjih petih dneh pisno ali na drug dogovorjen način obvestil. Navodila za odjavo preko prejetega e-obvestila: V vsakem e-obvestilu je v nogi sporočila objavljena povezava »Odjava«, na katero kliknete in sledite postopku odjave. Elektronski naslov, na katerega prejemate e-obvestila, je shranjen in varovan v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.