Ruvela – Bolgarija

Statistike projekta

Letni prihranek električne energije v višini

44

MWh

Nižji izpusti ogljikovega dioksida za

85

ton

letno

Izzivi

  • Ruvela je družinsko podjetje iz Sofije, ki trguje z manjšimi proizvajalci mlečnih izdelkov in izdelke dobavlja večjim trgovskim verigam.
  • Zaradi rasti poslovanja so se njihove skladiščne potrebe povečale na približno 350 m2, kar pa je povečalo tudi potrebe po zgotavljanju hladilne energije.

Rešitve

Resalta je razvila tehnološko rešitev, ki je vključevala namestitev treh novih hladilnih enot s sistemi rekuperacije odpadne toplote. Omenjene enote zagotavljajo hlad v enem skladiščnem prostoru s srednjo temperaturo in v dveh nizko-temperaturnih hladilnicah. Sistem je povsem avtomatizirani in omogoča spletno spremljanje.

Nameščene enote so energetsko učinkovite in avtomatizirane. Enote imajo integrirane večfunkcijske krmilnike z mikroprocesorji, zato se bo poraba električne energije znižala za 15%.

Želite videti več?

Prenos naše brošure.

Pravno obvestilo.

Z brezplačnimi e-obvestili vas obveščamo o novostih, povezanih s podjetjem, splošnih informacijah, povezanih s področjem energetike in obnovljivih virov energije in ostalih poslovnih informacijah. Pošiljatelj e-obvestil in upravljavec zbirke osebnih podatkov je Resalta d. o. o., Šlandrova 4b, Ljubljana Slovenija. (v nadaljevanju Resalta) E-obvestila prejemate v skladu z Zakonom o elektronskih komunikacijah na osnovi vaše prijave na prejemanje e-obvestil na Resalta spletnih straneh, sodelovanja v nagradnih igrah, nakupa ali iz drugih pravnih naslovov, s katerimi je bilo dano prostovoljno soglasje. S prijavo na e-obvestila posameznik izrecno soglaša, da »Resalta« obdeluje osebne podatke za namene ciljnega in neposrednega trženja. Resalta lahko prijavljen elektronski naslov obdeluje za lastne potrebe do preklica pisne privolitve oz. do časa, ko podatki ne bodo več služili svojemu namenu, pri čemer za novičarsko listo lahko uporablja zunanji servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku. Posameznik ima skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov pravico, da kadarkoli pisno ali na drug dogovorjen način zahteva, da Resalta osebne podatke trajno ali začasno preneha uporabljati za namene ciljnega in neposrednega trženja, pri čemer bo Resalta v 15 dneh od prejema obvestila ustrezno preprečila uporabo osebnih podatkov za namene ciljnega in neposrednega trženja ter posameznika o tem v nadaljnjih petih dneh pisno ali na drug dogovorjen način obvestil. Navodila za odjavo preko prejetega e-obvestila: V vsakem e-obvestilu je v nogi sporočila objavljena povezava »Odjava«, na katero kliknete in sledite postopku odjave. Elektronski naslov, na katerega prejemate e-obvestila, je shranjen in varovan v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.