Energetski pregled v podjetju Centrice – Slovenija

Statistike projekta

Podrobna analiza obstoječih energetskih sistemov in njihove učinkovitost

Izzivi

  • Centrice Real Estate, največje slovensko nepremičninsko podjetje, je pri Resalti naročilo izvedbo celovitega energetskega pregleda 20 nakupovalnih središč, ki jih ima v Sloveniji.

Rešitve

Resalta je izvedla pregled skupaj 165.000 kvadratnih metrov površin, ki jih upravlja Centrice, kar vključuje tudi 7 nakupovalnih središč Qlandia.

Ker so bila nakupovalna središča zgrajena v različnih obdobjih, se v njih za ogrevanje, hlajenje, prezračevanje in razsvetljavo uporabljajo najrazličnejše tehnologije in energetski viri.

Resalta je za vsako nakupovalno središče predlagala najučinkovitejše rešitve in podjetju Centrice predložila poročilo s predlogi ukrepov, s katerimi bi lahko bistveno znižali tako svoj ogljični odtis kot tudi stroške energije.

Želite videti več?

Prenos naše brošure.

Pravno obvestilo.

Z brezplačnimi e-obvestili vas obveščamo o novostih, povezanih s podjetjem, splošnih informacijah, povezanih s področjem energetike in obnovljivih virov energije in ostalih poslovnih informacijah. Pošiljatelj e-obvestil in upravljavec zbirke osebnih podatkov je Resalta d. o. o., Šlandrova 4b, Ljubljana Slovenija. (v nadaljevanju Resalta) E-obvestila prejemate v skladu z Zakonom o elektronskih komunikacijah na osnovi vaše prijave na prejemanje e-obvestil na Resalta spletnih straneh, sodelovanja v nagradnih igrah, nakupa ali iz drugih pravnih naslovov, s katerimi je bilo dano prostovoljno soglasje. S prijavo na e-obvestila posameznik izrecno soglaša, da »Resalta« obdeluje osebne podatke za namene ciljnega in neposrednega trženja. Resalta lahko prijavljen elektronski naslov obdeluje za lastne potrebe do preklica pisne privolitve oz. do časa, ko podatki ne bodo več služili svojemu namenu, pri čemer za novičarsko listo lahko uporablja zunanji servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku. Posameznik ima skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov pravico, da kadarkoli pisno ali na drug dogovorjen način zahteva, da Resalta osebne podatke trajno ali začasno preneha uporabljati za namene ciljnega in neposrednega trženja, pri čemer bo Resalta v 15 dneh od prejema obvestila ustrezno preprečila uporabo osebnih podatkov za namene ciljnega in neposrednega trženja ter posameznika o tem v nadaljnjih petih dneh pisno ali na drug dogovorjen način obvestil. Navodila za odjavo preko prejetega e-obvestila: V vsakem e-obvestilu je v nogi sporočila objavljena povezava »Odjava«, na katero kliknete in sledite postopku odjave. Elektronski naslov, na katerega prejemate e-obvestila, je shranjen in varovan v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.