Perutnina Ptuj / Energetski pregled – Slovenija

Statistike projekta

Celovito energetsko poročilo z analizo stroškovno najbolj učinkovitih rešitev za prihranke energije kot tudi zniževanje stroškov in ogljičnih izpustov.

Izzivi

  • Perutnina Ptuj je eno največjih podjetij v Sloveniji in eden največjih proizvajalcev mesa v jugovzhodni Evropi. 
  • Kot okoljsko osveščeno podjetje so z Resalto že izvedli projekte s področja energetske učinkovitosti, vendar so se nedavno odločili za celovit energetski pregled vseh svojih 12 obratov v Sloveniji.

Rešitve

Resaltina ekipa inženirjev je izvedla energetske preglede v 12 posameznih proizvodnih obratih Perutnine Ptuj po Sloveniji. Pri izvedbi  pregledov so analizirali preteklo porabo energije, trenutno porabo, ter različne energetske sisteme. Pregled je vključeval analizo ogrevalnih in hladilnih sistemov, proizvodnje komprimiranega zraka, razsvetljave in analizo ovoja stavb.

Želite videti več?

Prenos naše brošure.

Pravno obvestilo.

Z brezplačnimi e-obvestili vas obveščamo o novostih, povezanih s podjetjem, splošnih informacijah, povezanih s področjem energetike in obnovljivih virov energije in ostalih poslovnih informacijah. Pošiljatelj e-obvestil in upravljavec zbirke osebnih podatkov je Resalta d. o. o., Šlandrova 4b, Ljubljana Slovenija. (v nadaljevanju Resalta) E-obvestila prejemate v skladu z Zakonom o elektronskih komunikacijah na osnovi vaše prijave na prejemanje e-obvestil na Resalta spletnih straneh, sodelovanja v nagradnih igrah, nakupa ali iz drugih pravnih naslovov, s katerimi je bilo dano prostovoljno soglasje. S prijavo na e-obvestila posameznik izrecno soglaša, da »Resalta« obdeluje osebne podatke za namene ciljnega in neposrednega trženja. Resalta lahko prijavljen elektronski naslov obdeluje za lastne potrebe do preklica pisne privolitve oz. do časa, ko podatki ne bodo več služili svojemu namenu, pri čemer za novičarsko listo lahko uporablja zunanji servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku. Posameznik ima skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov pravico, da kadarkoli pisno ali na drug dogovorjen način zahteva, da Resalta osebne podatke trajno ali začasno preneha uporabljati za namene ciljnega in neposrednega trženja, pri čemer bo Resalta v 15 dneh od prejema obvestila ustrezno preprečila uporabo osebnih podatkov za namene ciljnega in neposrednega trženja ter posameznika o tem v nadaljnjih petih dneh pisno ali na drug dogovorjen način obvestil. Navodila za odjavo preko prejetega e-obvestila: V vsakem e-obvestilu je v nogi sporočila objavljena povezava »Odjava«, na katero kliknete in sledite postopku odjave. Elektronski naslov, na katerega prejemate e-obvestila, je shranjen in varovan v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.