Orgachim

Statistike projekta

Decentraliziran ogrevalni sistem omogoča fleksibilnost in boljši nadzor nad stroški energije

Odprava izgub zaradi prenosa toplote

Stanje pred sklenitvijo pogodbe in zahteve naročnika

Orgachim je eno največjih kemičnih podjetij v jugovzhodni Evropi, s sedežem v Ruseju v Bolgariji,  ki proizvaja kemikalije in premaze.

Orgachim se je odločil za veliko obnovo ogrevalnega sistema v svojih proizvodnih in skladiščnih objektih, namenjenih izboljšanju energetske učinkovitosti, povečanju zanesljivosti sistema in izboljšanju udobja v vseh objektih.
 

Rešitev Resalta

Resalta bo decentralizirala obstoječi ogrevalni sistem za proizvodne in skladiščne zmogljivosti podjetja Orgachim, tako da ga bo preoblikovala ter implementirala ukrepe za doseganje višje energetske učinkovitosti. 

Med ukrepi bodo plinski kotli, plinske enote, strešne izolacije ipd.

Projekt bo potekal v več fazah. Prihranki bodo rezultat zmanjšanja izgub pri prenosu in optimizacije sistema .
 

Želite videti več?

Prenos naše brošure.

Pravno obvestilo.

Z brezplačnimi e-obvestili vas obveščamo o novostih, povezanih s podjetjem, splošnih informacijah, povezanih s področjem energetike in obnovljivih virov energije in ostalih poslovnih informacijah. Pošiljatelj e-obvestil in upravljavec zbirke osebnih podatkov je Resalta d. o. o., Šlandrova 4b, Ljubljana Slovenija. (v nadaljevanju Resalta) E-obvestila prejemate v skladu z Zakonom o elektronskih komunikacijah na osnovi vaše prijave na prejemanje e-obvestil na Resalta spletnih straneh, sodelovanja v nagradnih igrah, nakupa ali iz drugih pravnih naslovov, s katerimi je bilo dano prostovoljno soglasje. S prijavo na e-obvestila posameznik izrecno soglaša, da »Resalta« obdeluje osebne podatke za namene ciljnega in neposrednega trženja. Resalta lahko prijavljen elektronski naslov obdeluje za lastne potrebe do preklica pisne privolitve oz. do časa, ko podatki ne bodo več služili svojemu namenu, pri čemer za novičarsko listo lahko uporablja zunanji servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku. Posameznik ima skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov pravico, da kadarkoli pisno ali na drug dogovorjen način zahteva, da Resalta osebne podatke trajno ali začasno preneha uporabljati za namene ciljnega in neposrednega trženja, pri čemer bo Resalta v 15 dneh od prejema obvestila ustrezno preprečila uporabo osebnih podatkov za namene ciljnega in neposrednega trženja ter posameznika o tem v nadaljnjih petih dneh pisno ali na drug dogovorjen način obvestil. Navodila za odjavo preko prejetega e-obvestila: V vsakem e-obvestilu je v nogi sporočila objavljena povezava »Odjava«, na katero kliknete in sledite postopku odjave. Elektronski naslov, na katerega prejemate e-obvestila, je shranjen in varovan v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.