Oberon – Bolgarija

Statistike projekta

Nov parni kotel na zemeljski plin z zmogljivostjo 2t/h za večjo proizvodno zmogljivost

Izzivi

  • Oberon-H Ltd je eno prvih prehrambenih podjetij v Bolgariji, ki uvaža in pakira stročnice ter med, s temi izdelki tudi trguje. Prodajna paleta podjetja vsebuje širok nabor izdelkov, kot so džemi, omake, marmelade itd.

  • Zaradi rasti podjetja so načrtovali širitev produkcijskega obrata v bližini Sofije. Za ta namen so potrebovali parni kotel na zemeljski plin z zmogljivostjo 2t/h. Za svetovanje in dobavo opreme so kot partnerja izbrali Resalto.

Rešitve

Nova oprema obsega energetsko učinkovit parni kotel na zemeljski plin zmogljivosti 2t/h, ki vključuje predgrelnik napajalne vode. Kotel je opremljen z visokokakovostnim modularnim plinskim gorilnikom.

 

Želite videti več?

Prenos naše brošure.

Pravno obvestilo.

Z brezplačnimi e-obvestili vas obveščamo o novostih, povezanih s podjetjem, splošnih informacijah, povezanih s področjem energetike in obnovljivih virov energije in ostalih poslovnih informacijah. Pošiljatelj e-obvestil in upravljavec zbirke osebnih podatkov je Resalta d. o. o., Šlandrova 4b, Ljubljana Slovenija. (v nadaljevanju Resalta) E-obvestila prejemate v skladu z Zakonom o elektronskih komunikacijah na osnovi vaše prijave na prejemanje e-obvestil na Resalta spletnih straneh, sodelovanja v nagradnih igrah, nakupa ali iz drugih pravnih naslovov, s katerimi je bilo dano prostovoljno soglasje. S prijavo na e-obvestila posameznik izrecno soglaša, da »Resalta« obdeluje osebne podatke za namene ciljnega in neposrednega trženja. Resalta lahko prijavljen elektronski naslov obdeluje za lastne potrebe do preklica pisne privolitve oz. do časa, ko podatki ne bodo več služili svojemu namenu, pri čemer za novičarsko listo lahko uporablja zunanji servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku. Posameznik ima skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov pravico, da kadarkoli pisno ali na drug dogovorjen način zahteva, da Resalta osebne podatke trajno ali začasno preneha uporabljati za namene ciljnega in neposrednega trženja, pri čemer bo Resalta v 15 dneh od prejema obvestila ustrezno preprečila uporabo osebnih podatkov za namene ciljnega in neposrednega trženja ter posameznika o tem v nadaljnjih petih dneh pisno ali na drug dogovorjen način obvestil. Navodila za odjavo preko prejetega e-obvestila: V vsakem e-obvestilu je v nogi sporočila objavljena povezava »Odjava«, na katero kliknete in sledite postopku odjave. Elektronski naslov, na katerega prejemate e-obvestila, je shranjen in varovan v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.