Občina Ivančna Gorica

Statistike projekta

Nižji stroški energije

Manj emisij CO2

Večja zanesljivost in učinkovitost sistema

Stanje pred sklenitvijo pogodbe in zahteve naročnika

Občina Ivančna Gorica je objavila javni razpis za izvedbo daljinskega ogrevanja za osnovno šolo Stična, srednjo šolo Josipa Jurčiča in vrtec Ivančna Gorica.

Omenjeni objekti so uporabljali za ogrevanje drago kurilno olje. Občina je iskala zasebnega partnerja za financiranje in izvedbo stroškovno učinkovitejše rešitve za ogrevanje.
 

Rešitev Resalta

V okviruprenove smo razvili in izvedli celoten sistem, vključno z gradbenimi deli, strojnimi in električnimi instalacijami.

Resalta je namestila:

  • Kotel na lesne sekance 500 kW + 320 kW
  • Skladišče za lesne sekance: 200 m3
  • Skladišče vode za ogrevanje: 10 m3
     
Želite videti več?

Prenos naše brošure.

Pravno obvestilo.

Z brezplačnimi e-obvestili vas obveščamo o novostih, povezanih s podjetjem, splošnih informacijah, povezanih s področjem energetike in obnovljivih virov energije in ostalih poslovnih informacijah. Pošiljatelj e-obvestil in upravljavec zbirke osebnih podatkov je Resalta d. o. o., Šlandrova 4b, Ljubljana Slovenija. (v nadaljevanju Resalta) E-obvestila prejemate v skladu z Zakonom o elektronskih komunikacijah na osnovi vaše prijave na prejemanje e-obvestil na Resalta spletnih straneh, sodelovanja v nagradnih igrah, nakupa ali iz drugih pravnih naslovov, s katerimi je bilo dano prostovoljno soglasje. S prijavo na e-obvestila posameznik izrecno soglaša, da »Resalta« obdeluje osebne podatke za namene ciljnega in neposrednega trženja. Resalta lahko prijavljen elektronski naslov obdeluje za lastne potrebe do preklica pisne privolitve oz. do časa, ko podatki ne bodo več služili svojemu namenu, pri čemer za novičarsko listo lahko uporablja zunanji servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku. Posameznik ima skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov pravico, da kadarkoli pisno ali na drug dogovorjen način zahteva, da Resalta osebne podatke trajno ali začasno preneha uporabljati za namene ciljnega in neposrednega trženja, pri čemer bo Resalta v 15 dneh od prejema obvestila ustrezno preprečila uporabo osebnih podatkov za namene ciljnega in neposrednega trženja ter posameznika o tem v nadaljnjih petih dneh pisno ali na drug dogovorjen način obvestil. Navodila za odjavo preko prejetega e-obvestila: V vsakem e-obvestilu je v nogi sporočila objavljena povezava »Odjava«, na katero kliknete in sledite postopku odjave. Elektronski naslov, na katerega prejemate e-obvestila, je shranjen in varovan v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.