Mestna občina Ljubljana

Statistike projekta

Letni prihranek energije:

8.245.534

kWh

Zmanjšanje emisij CO2 za 

2.956

t

letno

Stanje pred sklenitvijo pogodbe in zahteve naročnika

Javni razpis za energetsko obnovo Mesta Ljubljana je obsegal 49 stavb, med njimi so bile osnovne šole, otroški vrtci, knjižnice, kulturne ustanove, zdravstveni domovi, športni centri in upravne zgradbe. 

Cilj mesta je bil izboljšati energetsko učinkovitost stavb, z najmanjšimi možnimi naložbami in v skladu z okoljevarstvenimi politikami Ljubljane ter ugledom mesta kot Zelene prestolnice Evrope. 

Za uspešno izvedbo tako obsežnega projekta sta Resalta in Petrol podpisala pogodbo o sodelovanju.

Rešitev Resalta

Rešitve Resalta bodo omogočile večjo energetsko učinkovitost in manjšo porabo energije ter pozitivno vplivale na okolje.

Resalta bo prenovila:

  • sisteme za ogrevanje, 
  • prezračevanje in klimatizacijo, 
  • zamenjala bo notranjo razsvetljavo in jo nadomestila z učinkovitejšo, 
  • nadomestila bo obstoječe sisteme ogrevanja s sistemi na obnovljive vire energije, 
  • zamenjala bo vrata in okna, fasade in izolirala strehe.

 

Želite videti več?

Prenos naše brošure.

Pravno obvestilo.

Z brezplačnimi e-obvestili vas obveščamo o novostih, povezanih s podjetjem, splošnih informacijah, povezanih s področjem energetike in obnovljivih virov energije in ostalih poslovnih informacijah. Pošiljatelj e-obvestil in upravljavec zbirke osebnih podatkov je Resalta d. o. o., Šlandrova 4b, Ljubljana Slovenija. (v nadaljevanju Resalta) E-obvestila prejemate v skladu z Zakonom o elektronskih komunikacijah na osnovi vaše prijave na prejemanje e-obvestil na Resalta spletnih straneh, sodelovanja v nagradnih igrah, nakupa ali iz drugih pravnih naslovov, s katerimi je bilo dano prostovoljno soglasje. S prijavo na e-obvestila posameznik izrecno soglaša, da »Resalta« obdeluje osebne podatke za namene ciljnega in neposrednega trženja. Resalta lahko prijavljen elektronski naslov obdeluje za lastne potrebe do preklica pisne privolitve oz. do časa, ko podatki ne bodo več služili svojemu namenu, pri čemer za novičarsko listo lahko uporablja zunanji servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku. Posameznik ima skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov pravico, da kadarkoli pisno ali na drug dogovorjen način zahteva, da Resalta osebne podatke trajno ali začasno preneha uporabljati za namene ciljnega in neposrednega trženja, pri čemer bo Resalta v 15 dneh od prejema obvestila ustrezno preprečila uporabo osebnih podatkov za namene ciljnega in neposrednega trženja ter posameznika o tem v nadaljnjih petih dneh pisno ali na drug dogovorjen način obvestil. Navodila za odjavo preko prejetega e-obvestila: V vsakem e-obvestilu je v nogi sporočila objavljena povezava »Odjava«, na katero kliknete in sledite postopku odjave. Elektronski naslov, na katerega prejemate e-obvestila, je shranjen in varovan v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.