Aquapark Žusterna

Statistike projekta

Stanje pred sklenitvijo pogodbe in zahteve naročnika

Energetska sanacija ogrevnega vira v objektu Aquapark Žusterna je edinstvena tehnična rešitev v Sloveniji.

Nov energetski sistem združuje vse obnovljive vire toplote, ki so smiselni na lokaciji.

Toplota in tudi hlad se proizvajata s pomočjo treh SPTE enot posamične toplotne moči 40 kW ter s pomočjo toplotne črpalke (250 kW), ki kot vir toplote neposredno koristi morsko vodo.
 

Rešitev Resalta

S pomočjo moderne filtracijske tehnologije regeneriramo večino odpadnih bazenskih vod in jih v kakovosti pitne vode vračamo v ponovno uporabo.

Posebna odlika vpeljave ultrafiltarcijske tehnologije je, da omogoča vračanje znatnih količin pitne vode, ki bi jo bilo sicer treba jemati iz vodovoda.

Še pomembnejši pa je 85 % prihranek energije za ogrevanje sveže bazenske vode, saj se regenerirana, že ogreta voda, vrača v proces.
 

Želite videti več?

Prenos naše brošure.

Pravno obvestilo.

Z brezplačnimi e-obvestili vas obveščamo o novostih, povezanih s podjetjem, splošnih informacijah, povezanih s področjem energetike in obnovljivih virov energije in ostalih poslovnih informacijah. Pošiljatelj e-obvestil in upravljavec zbirke osebnih podatkov je Resalta d. o. o., Šlandrova 4b, Ljubljana Slovenija. (v nadaljevanju Resalta) E-obvestila prejemate v skladu z Zakonom o elektronskih komunikacijah na osnovi vaše prijave na prejemanje e-obvestil na Resalta spletnih straneh, sodelovanja v nagradnih igrah, nakupa ali iz drugih pravnih naslovov, s katerimi je bilo dano prostovoljno soglasje. S prijavo na e-obvestila posameznik izrecno soglaša, da »Resalta« obdeluje osebne podatke za namene ciljnega in neposrednega trženja. Resalta lahko prijavljen elektronski naslov obdeluje za lastne potrebe do preklica pisne privolitve oz. do časa, ko podatki ne bodo več služili svojemu namenu, pri čemer za novičarsko listo lahko uporablja zunanji servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku. Posameznik ima skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov pravico, da kadarkoli pisno ali na drug dogovorjen način zahteva, da Resalta osebne podatke trajno ali začasno preneha uporabljati za namene ciljnega in neposrednega trženja, pri čemer bo Resalta v 15 dneh od prejema obvestila ustrezno preprečila uporabo osebnih podatkov za namene ciljnega in neposrednega trženja ter posameznika o tem v nadaljnjih petih dneh pisno ali na drug dogovorjen način obvestil. Navodila za odjavo preko prejetega e-obvestila: V vsakem e-obvestilu je v nogi sporočila objavljena povezava »Odjava«, na katero kliknete in sledite postopku odjave. Elektronski naslov, na katerega prejemate e-obvestila, je shranjen in varovan v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.