Resalta pridobila sredstva za digitalizacijo omrežij na češkem trgu - projekt "Resind"

Družba Resalta je bila uspešna pri prijavi na javnem razpisu »Spodbujanje partnerstev za učinkovitejši nastop na tujih trgih 20020-2022« s sofinanciranjem v višini 240.000,00 EUR.

 

SPIRIT

 

Namen javnega razpisa je spodbuditi partnerstva sestavljena iz najmanj treh malih ali srednje velikih podjetij, h kratkoročnemu ali dolgoročnemu sodelovanju na področju izvoza. Namen je tako s povezovanjem:

  • kompetenc,

  • kapacitet,

  • prenosom izkušenj, znanj in drugih poslovnih povezav

  • spodbuditi mednarodno aktivnost in izvoz vključenih podjetij ter

  • povečati učinkovitost njihovega nastopa na tujih trgih.

Za delo na projektu »RESIND« so se povezala slovenska visokotehnološka podjetja (DS Meritve d.o.o., Infotim d.o.o., Resalta d.o.o.) ki bodo s svojimi idejami, znanjem, produkti in izkušnjami pripravila skupen nastop na češkem trgu.  Skupek tehnoloških rešitev bo na najvišji ravni povezan v celovito rešitev za digitalizacijo distribucijskih omrežij za toploto in vodo.

Komplementarna partnerska podjetja bodo prispevala vsaka svoj delež znanja in izkušenj pri skupnem produktu na češkem trgu. Partner RESALTA je zadolžen za inženiring, financiranje, vodenje projektov, prenos znanj in odpiranje trga. Partner DS Meritve poskrbi za komunikacijsko infrastrukturo, povezovanje naprav (merilne naprave) in senzorike, procesni strežnik in strežniška orodja, prilagojene rešitve na področju toplote in vode ter vpeljave sodobnih komunikacijskih poti (Sigfox, NB-IoT, LTE-M). Partner INFOTIM poskrbi za analitiko, oblačne rešitve, napredna programska orodja ter Big Data.

Cilj projekta je skupen nastop na češkem trgu, tako vsak partner s svojim produktom kot vsi partnerji skupaj s celovito rešitvijo za digitalizacijo distribucijskih omrežij za toploto in vodo. V okviru izvajanja projekta se bodo partnerji skupaj udeležili sejma in različnih predstavitev ciljnim kupcem skupne rešitve.

Projekt je sofinanciran s pomočjo Evropskega sklada za regionalni razvoj: www.eu-skladi.si in Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo: www.mgrt.gov.si, v višini 240.300,00 EUR.

Spremljajte naše projekte.

Naročite se na naše e-novice.

Pravno obvestilo.

Z brezplačnimi e-obvestili vas obveščamo o novostih, povezanih s podjetjem, splošnih informacijah, povezanih s področjem energetike in obnovljivih virov energije in ostalih poslovnih informacijah. Pošiljatelj e-obvestil in upravljavec zbirke osebnih podatkov je Resalta d. o. o., Šlandrova 4b, Ljubljana Slovenija. (v nadaljevanju Resalta) E-obvestila prejemate v skladu z Zakonom o elektronskih komunikacijah na osnovi vaše prijave na prejemanje e-obvestil na Resalta spletnih straneh, sodelovanja v nagradnih igrah, nakupa ali iz drugih pravnih naslovov, s katerimi je bilo dano prostovoljno soglasje. S prijavo na e-obvestila posameznik izrecno soglaša, da »Resalta« obdeluje osebne podatke za namene ciljnega in neposrednega trženja. Resalta lahko prijavljen elektronski naslov obdeluje za lastne potrebe do preklica pisne privolitve oz. do časa, ko podatki ne bodo več služili svojemu namenu, pri čemer za novičarsko listo lahko uporablja zunanji servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku. Posameznik ima skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov pravico, da kadarkoli pisno ali na drug dogovorjen način zahteva, da Resalta osebne podatke trajno ali začasno preneha uporabljati za namene ciljnega in neposrednega trženja, pri čemer bo Resalta v 15 dneh od prejema obvestila ustrezno preprečila uporabo osebnih podatkov za namene ciljnega in neposrednega trženja ter posameznika o tem v nadaljnjih petih dneh pisno ali na drug dogovorjen način obvestil. Navodila za odjavo preko prejetega e-obvestila: V vsakem e-obvestilu je v nogi sporočila objavljena povezava »Odjava«, na katero kliknete in sledite postopku odjave. Elektronski naslov, na katerega prejemate e-obvestila, je shranjen in varovan v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.