Telekom Slovenije

Statistike projekta

Energetski pregled 

Izboljšanje energetske učinkovitosti

Stanje pred sklenitvijo pogodbe in zahteve naročnika

Družba Resalta je od svoje ustanovitve leta 2011 opravila več kot 100 razširjenih energetskih pregledov objektov v industrijskem, javnem in zasebnem sektorju. 

Skupina Telekom nas je izbrala na podlagi odličnih referen in naše ponudbe za energetsko upravljanje v skladu s standardom SIST EN ISO 50001:2011.

V letu 2013 smo izvedli energetske preglede 3 objektov v lasti Skupine Telekom: Telekom Stegne, Telekom Koper in Telekom Golovec (Celje). 
 

Rešitev Resalta

Telekom Slovenije se je odločil za sistematični pristop k izboljšanju energetske učinkovitosti.

Vodstvo podjetja  se zaveda, da je dobro izveden energetski pregled, osnova za izboljšanje sistema za upravljanje z energijo, ki je orodje za stalne izboljševe energetske učinkovitosti in zmanjševanje porabe energije.
 

Želite videti več?

Prenos naše brošure.

Pravno obvestilo.

Z brezplačnimi e-obvestili vas obveščamo o novostih, povezanih s podjetjem, splošnih informacijah, povezanih s področjem energetike in obnovljivih virov energije in ostalih poslovnih informacijah. Pošiljatelj e-obvestil in upravljavec zbirke osebnih podatkov je Resalta d. o. o., Šlandrova 4b, Ljubljana Slovenija. (v nadaljevanju Resalta) E-obvestila prejemate v skladu z Zakonom o elektronskih komunikacijah na osnovi vaše prijave na prejemanje e-obvestil na Resalta spletnih straneh, sodelovanja v nagradnih igrah, nakupa ali iz drugih pravnih naslovov, s katerimi je bilo dano prostovoljno soglasje. S prijavo na e-obvestila posameznik izrecno soglaša, da »Resalta« obdeluje osebne podatke za namene ciljnega in neposrednega trženja. Resalta lahko prijavljen elektronski naslov obdeluje za lastne potrebe do preklica pisne privolitve oz. do časa, ko podatki ne bodo več služili svojemu namenu, pri čemer za novičarsko listo lahko uporablja zunanji servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku. Posameznik ima skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov pravico, da kadarkoli pisno ali na drug dogovorjen način zahteva, da Resalta osebne podatke trajno ali začasno preneha uporabljati za namene ciljnega in neposrednega trženja, pri čemer bo Resalta v 15 dneh od prejema obvestila ustrezno preprečila uporabo osebnih podatkov za namene ciljnega in neposrednega trženja ter posameznika o tem v nadaljnjih petih dneh pisno ali na drug dogovorjen način obvestil. Navodila za odjavo preko prejetega e-obvestila: V vsakem e-obvestilu je v nogi sporočila objavljena povezava »Odjava«, na katero kliknete in sledite postopku odjave. Elektronski naslov, na katerega prejemate e-obvestila, je shranjen in varovan v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.