Sončna elektrarna Trimo

Statistike projekta
190

kWp

vgrajene moči

Izpusti ogljikovega dioksida nižji za

100

ton

letno

Skupaj s podjetjem Trimo, priznanim mednarodnim proizvajalcem kovinskih konstrukcij in modularnih prostorskih rešitev, smo se zavezali k misiji energetske učinkovitosti. Ekipa Resalte, ki jo sestavljajo izkušeni inženirji, je navdušena, da je Trimo izbral nas kot partnerja na poti k samooskrbi z energijo, zmanjšanju emisij ter zmanjšanju fiksnih ekonomskih stroškov. Z oblikovanjem uspešne inženirske rešitve smo ustvarili temelje za 15-letno sodelovanje ter povečali sinergije med našima podjetjema.

Rešitev Resalte

Resalta je za podjetje Trimo v Trebnjem postavila sončno elektrarno instalirane moči 200 kWp, ki bo letno proizvedla predvidoma 204 MWh električne energije. Resalta in Trimo sta podpisala 15-letno pogodbo o odkupu električne energije.

Projekt je bil izveden maja 2023. 

Želite videti več?

Prenos naše brošure.

Pravno obvestilo.

Z brezplačnimi e-obvestili vas obveščamo o novostih, povezanih s podjetjem, splošnih informacijah, povezanih s področjem energetike in obnovljivih virov energije in ostalih poslovnih informacijah. Pošiljatelj e-obvestil in upravljavec zbirke osebnih podatkov je Resalta d. o. o., Šlandrova 4b, Ljubljana Slovenija. (v nadaljevanju Resalta) E-obvestila prejemate v skladu z Zakonom o elektronskih komunikacijah na osnovi vaše prijave na prejemanje e-obvestil na Resalta spletnih straneh, sodelovanja v nagradnih igrah, nakupa ali iz drugih pravnih naslovov, s katerimi je bilo dano prostovoljno soglasje. S prijavo na e-obvestila posameznik izrecno soglaša, da »Resalta« obdeluje osebne podatke za namene ciljnega in neposrednega trženja. Resalta lahko prijavljen elektronski naslov obdeluje za lastne potrebe do preklica pisne privolitve oz. do časa, ko podatki ne bodo več služili svojemu namenu, pri čemer za novičarsko listo lahko uporablja zunanji servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku. Posameznik ima skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov pravico, da kadarkoli pisno ali na drug dogovorjen način zahteva, da Resalta osebne podatke trajno ali začasno preneha uporabljati za namene ciljnega in neposrednega trženja, pri čemer bo Resalta v 15 dneh od prejema obvestila ustrezno preprečila uporabo osebnih podatkov za namene ciljnega in neposrednega trženja ter posameznika o tem v nadaljnjih petih dneh pisno ali na drug dogovorjen način obvestil. Navodila za odjavo preko prejetega e-obvestila: V vsakem e-obvestilu je v nogi sporočila objavljena povezava »Odjava«, na katero kliknete in sledite postopku odjave. Elektronski naslov, na katerega prejemate e-obvestila, je shranjen in varovan v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.