Ministrstvo za pravosodje

Statistike projekta

Letni prihranek:

112,000

EUR

164

MWh

letno prihranjene toplotne energije

Letni prihranek energije:

53

MWh

Stanje pred sklenitvijo pogodbe in zahteve naročnika

Naročnik je želel izboljšati energetsko učinkovitost treh sodišč v Celju, Murski Soboti in Slovenj Gradcu in posledično prihraniti pri letnih stroških povezanih z ogrevanjem in razsvetljavo.

Rešitev Resalta

Skupaj s partnerjem bo Resalta izpeljala energetsko sanacijo treh sodišč v Celju, Murski Soboti in Slovenj Gradcu. 

Celotna investicija v energetsko prenovo objektov znaša 1,8 mio EUR, pri čemer bo 49,9% odstotkov financiranih s strani javnega partnerja. 

Ukrepi, ki bodo izvedeni:

  • prenov ogrevalnih sistemov, 
  • vgradnja dodatne toplotne izolacije na strehah in fasadah,
  • zamenjava razsvetljave.
     
Želite videti več?

Prenos naše brošure.

Pravno obvestilo.

Z brezplačnimi e-obvestili vas obveščamo o novostih, povezanih s podjetjem, splošnih informacijah, povezanih s področjem energetike in obnovljivih virov energije in ostalih poslovnih informacijah. Pošiljatelj e-obvestil in upravljavec zbirke osebnih podatkov je Resalta d. o. o., Šlandrova 4b, Ljubljana Slovenija. (v nadaljevanju Resalta) E-obvestila prejemate v skladu z Zakonom o elektronskih komunikacijah na osnovi vaše prijave na prejemanje e-obvestil na Resalta spletnih straneh, sodelovanja v nagradnih igrah, nakupa ali iz drugih pravnih naslovov, s katerimi je bilo dano prostovoljno soglasje. S prijavo na e-obvestila posameznik izrecno soglaša, da »Resalta« obdeluje osebne podatke za namene ciljnega in neposrednega trženja. Resalta lahko prijavljen elektronski naslov obdeluje za lastne potrebe do preklica pisne privolitve oz. do časa, ko podatki ne bodo več služili svojemu namenu, pri čemer za novičarsko listo lahko uporablja zunanji servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku. Posameznik ima skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov pravico, da kadarkoli pisno ali na drug dogovorjen način zahteva, da Resalta osebne podatke trajno ali začasno preneha uporabljati za namene ciljnega in neposrednega trženja, pri čemer bo Resalta v 15 dneh od prejema obvestila ustrezno preprečila uporabo osebnih podatkov za namene ciljnega in neposrednega trženja ter posameznika o tem v nadaljnjih petih dneh pisno ali na drug dogovorjen način obvestil. Navodila za odjavo preko prejetega e-obvestila: V vsakem e-obvestilu je v nogi sporočila objavljena povezava »Odjava«, na katero kliknete in sledite postopku odjave. Elektronski naslov, na katerega prejemate e-obvestila, je shranjen in varovan v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.