GKN Driveline

Statistike projekta

Letni prihranek:

30.000

EUR

Znižanje stroškov ogrevanja za

28

%

Letno znižanje emisij CO2 za

840

t

Stanje pred sklenitvijo pogodbe in zahteve naročnika

Naročnik se je soočal z visokimi stroški daljinskega ogrevanja, kar je ob načrtovanem povečanju proizvodnje predstavljalo dolgoročen problem.

Naročnik je želel doseči nižje stroške energije, postati energetsko neodvisen, ob tem pa imeti zanesljiv sistem ogrevanja

Rešitev Resalta

Namestitev dveh plinskih kotlov, vsakega  z močjo 500kW in vso potrebno opremo za optimalno delovanje. Učinkovitost novo nameščenih kotlov je 95%.

Resalta poleg samega načrtovanja in izvedbe projekta naročniku zagotavlja tudi:  

  • upravljanje in vzdrževanje postrojenja, 
  • prodaja toplotno in električno energijo naročniku ter 
  • spremlja sistem v realnem času prek svojega osrednjega nadzornega sistema.
Želite videti več?

Prenos naše brošure.

Pravno obvestilo.

Z brezplačnimi e-obvestili vas obveščamo o novostih, povezanih s podjetjem, splošnih informacijah, povezanih s področjem energetike in obnovljivih virov energije in ostalih poslovnih informacijah. Pošiljatelj e-obvestil in upravljavec zbirke osebnih podatkov je Resalta d. o. o., Šlandrova 4b, Ljubljana Slovenija. (v nadaljevanju Resalta) E-obvestila prejemate v skladu z Zakonom o elektronskih komunikacijah na osnovi vaše prijave na prejemanje e-obvestil na Resalta spletnih straneh, sodelovanja v nagradnih igrah, nakupa ali iz drugih pravnih naslovov, s katerimi je bilo dano prostovoljno soglasje. S prijavo na e-obvestila posameznik izrecno soglaša, da »Resalta« obdeluje osebne podatke za namene ciljnega in neposrednega trženja. Resalta lahko prijavljen elektronski naslov obdeluje za lastne potrebe do preklica pisne privolitve oz. do časa, ko podatki ne bodo več služili svojemu namenu, pri čemer za novičarsko listo lahko uporablja zunanji servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku. Posameznik ima skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov pravico, da kadarkoli pisno ali na drug dogovorjen način zahteva, da Resalta osebne podatke trajno ali začasno preneha uporabljati za namene ciljnega in neposrednega trženja, pri čemer bo Resalta v 15 dneh od prejema obvestila ustrezno preprečila uporabo osebnih podatkov za namene ciljnega in neposrednega trženja ter posameznika o tem v nadaljnjih petih dneh pisno ali na drug dogovorjen način obvestil. Navodila za odjavo preko prejetega e-obvestila: V vsakem e-obvestilu je v nogi sporočila objavljena povezava »Odjava«, na katero kliknete in sledite postopku odjave. Elektronski naslov, na katerega prejemate e-obvestila, je shranjen in varovan v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.