Alkaloid / Energetski pregled – Makedonija

Statistike projekta

Celovito energetsko poročilo s stroškovno analizo najbolj učinkovitih rešitev za prihranke energije, kot tudi za zniževanje stroškov in ogljičnih izpustov.

Izzivi

  • Alkaloid je eno vodilnih evropskih farmacevtskih podjetij in eno največjih podjetij v Makedoniji.

  • Naš cilj je nadaljevati z izboljševanjem energetske učinkovitosti v regiji in pomagati dinamičnim makedonskim sektorjem v industriji in gostinstvu, rasti na trajnosten in okoljsko zaveden način.

Rešitve

V okviru Resaltinega prvega projekta energetske učinkovitosti v Makedoniji smo v Alkaloidu izvedli celovit pregled njegovih šestih obratov, petih v Skopju in enega v Dojranu. Alkaloid kot eno vodilnih farmacevtskih podjetij v regiji je velik porabnik energije. Resaltini inženirji so izmerili in analizirali vse energetske sisteme ter tako prepoznali potenciale za prihranke in optimizacijo.

Želite videti več?

Prenos naše brošure.

Pravno obvestilo.

Z brezplačnimi e-obvestili vas obveščamo o novostih, povezanih s podjetjem, splošnih informacijah, povezanih s področjem energetike in obnovljivih virov energije in ostalih poslovnih informacijah. Pošiljatelj e-obvestil in upravljavec zbirke osebnih podatkov je Resalta d. o. o., Šlandrova 4b, Ljubljana Slovenija. (v nadaljevanju Resalta) E-obvestila prejemate v skladu z Zakonom o elektronskih komunikacijah na osnovi vaše prijave na prejemanje e-obvestil na Resalta spletnih straneh, sodelovanja v nagradnih igrah, nakupa ali iz drugih pravnih naslovov, s katerimi je bilo dano prostovoljno soglasje. S prijavo na e-obvestila posameznik izrecno soglaša, da »Resalta« obdeluje osebne podatke za namene ciljnega in neposrednega trženja. Resalta lahko prijavljen elektronski naslov obdeluje za lastne potrebe do preklica pisne privolitve oz. do časa, ko podatki ne bodo več služili svojemu namenu, pri čemer za novičarsko listo lahko uporablja zunanji servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku. Posameznik ima skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov pravico, da kadarkoli pisno ali na drug dogovorjen način zahteva, da Resalta osebne podatke trajno ali začasno preneha uporabljati za namene ciljnega in neposrednega trženja, pri čemer bo Resalta v 15 dneh od prejema obvestila ustrezno preprečila uporabo osebnih podatkov za namene ciljnega in neposrednega trženja ter posameznika o tem v nadaljnjih petih dneh pisno ali na drug dogovorjen način obvestil. Navodila za odjavo preko prejetega e-obvestila: V vsakem e-obvestilu je v nogi sporočila objavljena povezava »Odjava«, na katero kliknete in sledite postopku odjave. Elektronski naslov, na katerega prejemate e-obvestila, je shranjen in varovan v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.