Kariera

Zaposlitev v Resalti

Zaposlitev v Resalti

Ekipa Resalte je v nekaj letih zrasla na več kot 60 strokovnjakov. Še vedno rastemo in iščemo nove sodelavce, ki si želijo skupaj z nami razvijati energetske projekte, ki prispevajo h čistejšemu okolju, višji kakovosti bivanja in izboljšani konkurenčnosti naših naročnikov.

Prizadevamo si ustvariti energično, zanimivo in odprto delovno okolje za vse zaposlene. 

Trenutno prosta delovna mesta

Trenutno ni prostih delovnih mest, a vseeno nam lahko pošljete svoj CV in z zanimanjem ga bomo prebrali.

Prijavite se zdaj

Če ste dinamični in zagnani, dobro delujete v timu in si želite delati na regionalnih  projektih energetske učinkovitosti in obnovljivih virov energije, si oglejte naš seznam prostih delovnih mest ter nam pošljite življenjepis. Svoj življenjepis nam lahko pošljete tudi, če trenutno ni prostih delovnih mest, z veseljem ga bomo prebrali in se vam oglasili ob kateri od prihodnjih priložnosti.

One file only.
200 MB limit.
Allowed types: pdf doc docx ppt pptx.
Varovanje osebnih podatkov
Želite videti več?

Prenos naše brošure.

Pravno obvestilo.

Z brezplačnimi e-obvestili vas obveščamo o novostih, povezanih s podjetjem, splošnih informacijah, povezanih s področjem energetike in obnovljivih virov energije in ostalih poslovnih informacijah. Pošiljatelj e-obvestil in upravljavec zbirke osebnih podatkov je Resalta d. o. o., Šlandrova 4b, Ljubljana Slovenija. (v nadaljevanju Resalta) E-obvestila prejemate v skladu z Zakonom o elektronskih komunikacijah na osnovi vaše prijave na prejemanje e-obvestil na Resalta spletnih straneh, sodelovanja v nagradnih igrah, nakupa ali iz drugih pravnih naslovov, s katerimi je bilo dano prostovoljno soglasje. S prijavo na e-obvestila posameznik izrecno soglaša, da »Resalta« obdeluje osebne podatke za namene ciljnega in neposrednega trženja. Resalta lahko prijavljen elektronski naslov obdeluje za lastne potrebe do preklica pisne privolitve oz. do časa, ko podatki ne bodo več služili svojemu namenu, pri čemer za novičarsko listo lahko uporablja zunanji servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku. Posameznik ima skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov pravico, da kadarkoli pisno ali na drug dogovorjen način zahteva, da Resalta osebne podatke trajno ali začasno preneha uporabljati za namene ciljnega in neposrednega trženja, pri čemer bo Resalta v 15 dneh od prejema obvestila ustrezno preprečila uporabo osebnih podatkov za namene ciljnega in neposrednega trženja ter posameznika o tem v nadaljnjih petih dneh pisno ali na drug dogovorjen način obvestil. Navodila za odjavo preko prejetega e-obvestila: V vsakem e-obvestilu je v nogi sporočila objavljena povezava »Odjava«, na katero kliknete in sledite postopku odjave. Elektronski naslov, na katerega prejemate e-obvestila, je shranjen in varovan v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Izjava o varovanju osebnih podatkov

Podjetje Resalta izjavlja, da spoštuje zasebnost uporabnikov spletnega mesta in se zavezuje, da bo osebne podatke, posredovane s strani iskalca zaposlitve, varovala z vso potrebno skrbnostjo in v skladu z vsakokrat veljavno zakonodajo o varstvu osebnih podatkov.
Šteje se, da iskalec zaposlitve, s tem, ko podjetju posreduje svoje osebne podatke, daje osebno privolitev za obdelavo njegovih osebnih podatkov, kot jo zahteva veljavna zakonodaja na področju varovanja osebnih podatkov in sicer dovoljuje podjetju, da zbira, ureja, shranjuje, vpogleduje ali na drug način uporablja osebne podatke uporabnika, ki jih vodi z namenom potencialne zaposlitve in sicer toliko časa, da bo dosežen namen, za katerega se zbirajo in vodijo oziroma največ 12 mesecev (v primeru splošne prijave).
Osebni podatki in podatki o posredovanih izkušnjah se lahko posredujejo tretjim osebam le z vašim izrecnim soglasjem. Zaposleni podjetja Resalta vas lahko kontaktirajo z namenom izvedbe izbirnega postopka za zaposlitev.
Zgornje dovoljenje se lahko kadarkoli prekliče v pisni obliki (velja Elektronsko sporočilo na tanja.sakelsek@resalta.com).